Ο Πρίγκιπας Harry για πρώτη φορά μοιράζεται λεπτομέρειες για τη μικρή Lilibet-Diana!

Ο Πρίγκιπας Harry για πρώτη φορά μοιράζεται λεπτομέρειες για τη μικρή Lilibet-Diana!

Ο Πρίγκιπας Harry για πρώτη φορά μοιράστηκε κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με την οικογενειακή του ζωή και τη σχέση του με τη Meghan Markle, μετά τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους.

Συγκεκριμένα ο 36χρονος Δούκας του Sussex παρευρέθηκε σε ένα φιλανθρωπικό event στο Λονδίνο και αποκάλυψε λεπτομέρειες για το πώς επηρέασε τη ζωή τους το δεύτερο παιδί.

Καλεσμένος στη συγκεκριμένη εκδήλωση ήταν και ο Ed Sheeran, ο οποίος ρώτησε τον Harry τις διαφορές που βλέπει όσο μεγαλώνει η Lilibet, σε σύγκριση με τον μεγαλύτερο γιο του Archie.

Ο Harry σύμφωνα με το «Hello Magazine», απάντησε: «Δύο παιδιά είναι σίγουρα ταχυδακτυλουργικά».

Λίγο αργότερα ο Harry συνομίλησε με άλλον καλεσμένο και έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη νέα τους καθημερινότητα με τη Meghan στην Santa Barbara της Καλιφόρνια.

Σύμφωνα με το «Hello», ο Harry είπε σχετικά με τη Lili: «Είμαστε πολύ τυχεροί μέχρι στιγμής. Είναι πολύ ήρεμη και φαίνεται χαρούμενη απλά να κάθεται, όσο ο Archie τρέχει σαν τρελός πάνω-κάτω»

Υπενθυμίζουμε πως ο Harry βρίσκεται στην Αγγλία, καθώς αναμένεται να παρευρεθεί στα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της μητέρας του, πριγκίπισσας Diana.