Ο πρίγκιπας Harry επέστρεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο για την κηδεία του Πρίγκιπα Φίλιππου

Ο πρίγκιπας Harry επέστρεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο για την κηδεία του Πρίγκιπα Φίλιππου

Ο πρίγκιπας Harry επέστρεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο την Κυριακή για να παρευρεθεί στην κηδεία του Πρίγκιπα Φίλιππου που πέθανε την Παρασκευή σε ηλικία 99 ετών.

Όπως γράφει το ET, η Meghan Markle η οποία είναι έγκυος με το δεύτερο παιδί τους, κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια να ταξιδέψει μαζί με τον σύζυγό της, αλλά δεν έλαβε ιατρική άδεια από τον γιατρό της.

Η επίσκεψη του Harry στο Ηνωμένο Βασίλειο, είναι η πρώτη του από τον Μάρτιο του 2020, όταν αυτός και η Meghan αποχώρησαν από τα καθήκοντά τους ως ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας και μετακόμισαν με τον γιο τους στην Καλιφόρνια.

Η κηδεία του Φίλιππου πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Windsor το Σάββατο 17 Απριλίου, ενώ η τελετή θα μεταδοθεί τηλεοπτικά.

Σε συνέντευξή του στο ET, ο Omid Scobie, συν-συγγραφέας του Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family, σημείωσε ότι ο Harry ήταν «τόσο κοντά» στον παππού του και ότι ο θάνατος του Φίλιππου θα πολύ δύσκολη στιγμή για αυτόν.