Ο «Παράδεισος των κυριών» έκανε ρεκόρ τηλεθέασης

Ο «Παράδεισος των κυριών» έκανε ρεκόρ τηλεθέασης

Ρεκόρ τηλεθέασης χθες για τη σειρά «Ο Παράδεισος των κυριών» που κάθε βράδυ κερδίζει όλο και μια θέση πιο ψηλά στην προτίμηση των τηλεθεατών αποκτώντας ξεκάθαρο προβάδισμα, για δεύτερη φορά μέσα σε μία εβδομάδα, από τον ανταγωνισμό.

Χθες, Πέμπτη 3 Νοεμβρίου, η σειρά σημείωσε ρεκόρ τηλεθέασης με 1.476.000 τηλεθεατές που συντονίστηκαν έστω και για 1 λεπτό και να παρακολούθησαν την πλούσια παραγωγή του Alpha «Ο Παράδεισος των κυριών», χαρίζοντας του την πρωτιά, που ήταν ξεκάθαρη και με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο, τόσο σε τηλεθεατές, όσο και σε ποσοστά τηλεθέασης.

Συγκεκριμένα, 849.000 τηλεθεατές είδαν ολόκληρο το επεισόδιο της σειράς, με 254.000 περισσότερους από τον ανταγωνισμό, και του χάρισαν την πρωτιά τόσο στο σύνολο κοινού με 22,3%αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό 8,3 μονάδες, όσο και στο δυναμικό κοινό (18-54) με ποσοστό 20,7% 4,3 μονάδες μπροστά από τον δεύτερο.

Το γυναικείο κοινό προτιμά ιδιαίτερα την βιτρίνα του «Παραδείσου», αφού οι ηλικίες 18-54 έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στη σειρά με 24,8% και οι γυναίκες ηλικίας 25-44 ποσοστό 24,1%.

Το πολυκατάστημα και οι δυνατές του ιστορίες φαίνεται πως δεν αφήνει ασυγκίνητους και τους άντρες αφού σε επιμέρους ανδρικό κοινό σημείωσε 21,9%.

«Ο Παράδεισος των κυριών», ανοίγει τις πόρτες του και σας περιμένει από Δευτέρα έως και Πέμπτη στις 20:00, στον Alpha.