Ο Πάνος Καλίδης αποκάλυψε πώς κατάφερε να επικοινωνήσει κρυφά με τη σύζυγό του

Ο Πάνος Καλίδης αποκάλυψε πώς κατάφερε να επικοινωνήσει κρυφά με τη σύζυγό του

Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε ο Πάνος Καλίδης.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό που συνέβη μετά την αποχώρησή του από το «Survivor».

Συγκεκριμένα ο ίδιος κατάφερε να επικοινωνήσει κρυφά με τη σύζυγό του, Λεάννα Μάρκογλου, πριν πάρει το κινητό του στα χέρια του.

«Το κινητό μου το πήρα πριν ανέβω στο αεροπλάνο για Ελλάδα. Στο βαν για το αεροδρόμιο μου έδωσαν το κινητό. Με την Λεάννα είμαστε μαζί 15 χρόνια και το περισσότερο που είχαμε να ειδωθούμε ήταν ένας περίπου μήνας, όταν είχα κάνει ταξίδια στην Αυστραλία για συναυλίες. Το κινητό μας το παίρνουν πριν μπούμε.

Δεν το έχω ξαναπεί ποτέ. Όταν αποχώρησα, είχα πάει στο ξενοδοχείο και δεν είχα το κινητό. Και η παραγωγή έχει άνθρωπο μαζί σου να σε φυλάει μόνιμα. Κοιμάται δίπλα σου. Όταν έλειπε, μπήκα στις ρυθμίσεις της τηλεόρασης και βρήκα το ίντερνετ. Πάτησα το Instagram και μου έβγαλε ένα προφίλ πελάτη ξενοδοχείου. Είχαν μείνει τα στοιχεία του. Με έβγαλε στο προφίλ του.

Πήγα στα μηνύματα και έστειλα μήνυμα στη Λεάννα. Με πίστεψε, γιατί είχαμε βάλει κωδικό. Είχαμε πει πως για οποιοδήποτε τηλέφωνο προσπαθήσω να σου κάνω θα βάλω τη λέξη “Νίνα”. Το όνομα της κόρης μου. Της έγραψα “κωδικός Νίνα, είμαι ο Πάνος”. Και μου απάντησε κατευθείαν. Είμαι πολύ τυχερός σε αυτό. Εγώ δεν πίστευα πως θα αντέξω τρεις μήνες στο Survivor» είπε ο Πάνος Καλίδης.