Ο Orlando Bloom ανεβαίνει στη σκηνή και γίνεται ο ήρωας της Katy Perry

Ο Orlando Bloom ανεβαίνει στη σκηνή και γίνεται ο ήρωας της Katy Perry

Ένα από τα πιο αγαπημένα και ερωτευμένα ζευγάρια του Hollywood είναι η Katy Perry και ο Orlando Bloom.

Το ζευγάρι είναι μαζί 4 χρόνια ενώ πριν από μερικούς μήνες υποδέχτηκε στην ζωή, την κορούλα τους.

Ενώ μετά από ένα στιγμιότυπο που κυκλοφόρησε από την εκδήλωση Variety‘s Power of Women, τους κατέταξε στην πρώτη θέση της κατηγορίας #couplegoals.

Συγκεκριμένα η Katy Perry τιμήθηκε από το Variety για την προσφορά της μέσω του φιλανθρωπικού οργανισμού Firework Foundation που βοηθάει παιδιά με μειωμένες ευκαιρίες να αναπτύξουν το ταλέντο τους στις τέχνες.

Έτσι μετά τον ευχαριστήριο λόγο της, η Perry αναγνωρίζοντας την έμπνευση και τη βοήθεια που της χαρίζει ο σύντροφός της, Orlando Bloom, λίγο πριν τραγουδήσει επί σκηνής ζήτησε τη βοήθειά του, ξεκουμπώνοντας τον κορσέ της, που δεν της επέτρεπε να αναπνέει.

«Orlando, μπορεί να μου ξεκουμπώσεις τον κορσέ; Είναι λίγο στενός. Δεν μπορώ να τραγουδήσω», ακούγεται να λέει η Katy Perry. Τότε ο ίδιος έτρεξε στο πλευρό της κάνοντας αυτό ακριβώς που του ζήτησε, δίνοντάς της ένα τρυφερό φιλί στην πλάτη.

Τότε η τραγουδίστρια τον αποκάλεσε “ήρωά της” αφού έσωσε την κατάσταση, καταφέρνοντας να συνεχίσει. Ενώ η ίδια προηγουμένως είχε επαινέσει ξανά τον αγαπημένο της για το πόσο απίθανος πατέρας είναι αλλά και ένα λαμπρό παράδειγμα για την κόρη τους Daisy, μία μελλοντική δυναμική γυναίκα που οι δυο γονείς της ονειρεύονται για εκείνη.