Ο Ορέστης Τζιόβας αποκάλυψε τον λόγο που μίλησε ανοιχτά για τις ερωτικές του εμπειρίες και με τα δυο φύλα

Ο Ορέστης Τζιόβας αποκάλυψε τον λόγο που μίλησε ανοιχτά για τις ερωτικές του εμπειρίες και με τα δυο φύλα

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα”, παραχώρησε ο Ορέστης Τζιόβας.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο διαζύγιό του, στους εθισμούς του και πως τους ξεπέρασε αλλά και στην πρόσφατη συνέντευξή που μίλησε ανοιχτά για τις σεξουαλικές του εμπειρίες και με τα δυο φύλα.

«Φυσικά και θα έκανα δεύτερο γάμο. Δεν είναι ότι απογοητεύτηκα με τον θεσμό. Ήταν ένας γάμος που συνέβη πολύ ξαφνικά. Δε μου αρέσει να μετανιώνω στη ζωή μου. Τη στιγμή που λαμβάνεις μια απόφαση, έχεις το καθαρό μυαλό, έχεις όλα τα δεδομένα μπροστά σου και αποφασίζεις αυτό που αποφασίζεις. Δεν είναι ωραίο να κρίνεις τον εαυτό σου μετά. Έχουμε κάποιες επαφές με την πρώην σύζυγό μου» είπε ο Ορέστης Τζιόβας.

Ενώ σχετικά με την συνέντευξη που παραχώρησε για την προσωπική του ζωή αποκαλύπτοντας ότι στο παρελθόν είχε ερωτικές επαφές και με άντρες και με γυναίκες, δήλωσε: «Μίλησα ανοιχτά για τις επιλογές μου για να βάλω ένα λιθαράκι στην προοδευτικότητα. Και για να φύγουμε λίγο από όλα αυτά τα στερεότυπα. Αν μπορώ να βοηθήσω άτομα που ζουν σε ένα ψέμα και έχουν κάνει οικογένειες και έχουν κλείσει ένα κουτάκι που το έχουν αφήσει στην άκρη… Δεν θεωρώ ότι χρειάστηκε ιδιαίτερη δύναμη για να μιλήσω γι’ αυτό το κομμάτι».

Στη συνέχεια ο Ορέστης Τζιόβας συμπλήρωσε: «Το κομμάτι των απαγορευμένων ουσιών δε με έχει στιγματίσει. Βγήκα πολύ πιο δυνατός από αυτό….Δεν είναι ο εθισμός, το πρόβλημα είναι η εξάρτηση και από τις ουσίες και από το αλκοόλ… Αν είχα νοσηλευτεί ή αν είχα κινδυνεύσει ίσως να είχα αλλάξει και να το είχα ξεπεράσει πιο γρήγορα».