Ο Νότης Σφακιανάκης δεν εμφανίστηκε στο δεύτερο πρόγραμμα: Τι συνέβη στον τραγουδιστή;

Ο Νότης Σφακιανάκης δεν εμφανίστηκε στο δεύτερο πρόγραμμα: Τι συνέβη στον τραγουδιστή;

Το βράδυ της Παρασκευής, λίγο μετά της 02.00 τα ξημερώματα ο Νότης Σφακιανάκης αισθάνθηκε μια έντονη αδιαθεσία την ώρα που βρισκόταν πάνω στην πίστα και παρολίγο να χάσει τις αισθήσεις του.

Στο νυχτερινό κέντρο κατέφθασε ασθενοφόρο αλλά και ο προσωπικός γιατρός του τραγουδιστή προκειμένου να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες.

Μετά από αυτή την έντονη αδιαθεσία, ο Νότης Σφακιανάκης επέλεξε να παραμείνει στο καμαρίνι του και να μην εμφανιστεί στο δεύτερο πρόγραμμα προκειμένου να ξεκουραστεί και να ανακτήσει τις δυνάμεις του.

Την είδηση έκανε γνωστή ο Χάρης Λεμπιδάξης που μέσα από το site του, αναφέροντας πως ο λόγος αυτής της αδιαθεσίας ήταν ένα μεγάλο βάρος που είχε στο στομάχι του ο τραγουδιστής μιας και λίγη ώρα πριν εμφανιστεί πάνω στην σκηνή είχε φάει πράγμα που του δημιούργησε τάσεις προς εμετό.

Μάλιστα, ο Χάρης Λεμπιδάκης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram δημοσίευσε και ένα βίντεο από τη στιγμή που οι συνεργάτες του Νότη Σφακιανάκη τον απομακρύνουν από την σκηνή μετά την έντονη αδιαθεσία που ένιωσε.

Σύμφωνα μάλιστα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Νότης Σφακιανάκης σήμερα το βράδυ θα εμφανιστεί κανονικά στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται με τον Σταμάτη Γονίδη.