Ο Νίκος Λεκάκης αποκαλύπτει τους λόγους που επέστρεψε στο πατρικό του

Ο Νίκος Λεκάκης αποκαλύπτει τους λόγους που επέστρεψε στο πατρικό του

Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε ο Νίκος Λεκάκης.

Ο ηθοποιός που υποδύεται τον Άγγελο στις «Άγριες Μέλισσες», μίλησε για τη συμμετοχή του στη δραματική σειρά και τα δοκιμαστικά που πέρασε για να πάρει τον ρόλο.

Μάλιστα, ο Νίκος Λεκάκης εξήγησε πως επέστρεψε στο πατρικό του σπίτι και ζει ξανά με τους γονείς του, εξαιτίας οικονομικών λόγων.

«Οι γονείς μου βλέπουν τις Άγριες Μέλισσες φανατικότατα! Τώρα έχω μετακομίσει και ζω ξανά μαζί τους. Είναι δύσκολες εποχές. Η παράσταση που ήμουν πέρσι διακόπηκε λόγω της πανδημίας, όπως και οι υπόλοιπες παραστάσεις.

Είχα μαζέψει κάποια λεφτά, δεν ήξερα που θα με βρει το μέλλον και έπρεπε να πάρω μια απόφαση. Θα συνεχίσω να μένω μόνος μου ή να γυρίσω στους γονείς μου και να κρατήσω αυτά τα λεφτά. Έψαχνα δουλειά και μία από αυτές ήταν για διανομείς σε εστιατόρια. Βρήκα μια δουλειά στα Σπάτα και δε μπορούσα να πηγαινοέρχομαι από τον Πειραιά.

Πέρασα από πέντε κάστινγκ μέχρι να με πάρουν στη σειρά. Είναι από τις πολύ λίγες φορές που εκτιμώ και σέβομαι τους υπεύθυνους των κάστινγκ. Όσο μεγαλώνεις θέλει μια δουλειά με τον εαυτό σου…» είπε ο Νίκος Λεκάκης.