Ο Νίκος Κοκλώνης αποκαλύπτει αν θα κάνει ντουέτο η Άννα Βίσση με την Δέσποινα Βανδή στο J2US

Ο Νίκος Κοκλώνης αποκαλύπτει αν θα κάνει ντουέτο η Άννα Βίσση με την Δέσποινα Βανδή στο J2US

Όπως έχει γίνει γνωστό, στις 26 Δεκεμβρίου πρόκειται να παρακολουθήσει το τηλεοπτικό κοινό τον τελικό του «J2US» στο OPEN.

Ο Νίκος Κοκλώνης όπως πάντα έχει ετοιμάσει μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις ενώ το πιο εντυπωσιακό γεγονός, είναι ότι στο πλατό του μουσικού σόου θα τραγουδήσει η Άννα Βίσση.

Η Άννα Βίσση βρίσκεται σε μία κόντρα τα τελευταία χρόνια με την Δέσποινα Βανδή και η συνύπαρξη των δύο καλλιτεχνών θα προκαλέσει αντιδράσεις.

Οι πρόβες είναι εντατικές ενώ κάποιοι κάνουν λόγο και για ντουέτο ανάμεσα στις δύο μεγάλες ερμηνεύτριες.

Ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε σε ζωντανή τηλεφωνική σύνδεση στην εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου και ξεκαθάρισε τα όσα φημολογούνται.

«Σας υπόσχομαι ότι ο τελικός του J2US θα προβάλλεται για χρόνια με αυτά που θα δείτε. Δεν ξέρω ακόμη αν θα τραγουδήσουν μαζί, εγώ θα το προσπαθήσω. Η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή δεν έχουν βρεθεί ακόμη. Η Άννα έκανε δική της ξεχωριστή πρόβα. Δεν ισχύει ότι θα τραγουδήσει η μία τραγούδι της άλλης. Είναι δύσκολο αυτή η κόντρα κρατά 25 χρόνια, για μένα αυτά είναι βλακείες. Την Άννα την ξέρω πολλά χρόνια και μου έχει κάνει πολλές χάρες, δεν νιώθω ότι υπάρχει κόντρα μεταξύ τους».