Ο Νίκος Μπάρτζης αποχώρησε από το Survivor

Ο Νίκος Μπάρτζης αποχώρησε από το Survivor

Στο καινούργιο επεισόδιο του Survivor ο Γιώργος Λιανός κάλεσε τους παίκτες σε έκτακτο συμβούλιο του νησιού, όπου εκεί τους ανακοίνωσε πως ο Νίκος Μπάρτζης αποχωρεί οριστικά από το reality, καθώς το πρόβλημα υγείας που έχει στα γόνατά του θα τον αφήσει εκτός αγωνισμάτων για πολύ καιρό.

«Ο Νίκος Μπάρτζης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να εκτιμηθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του και δυστυχώς ο τραυματισμός του είναι τέτοιος που θα τον κρατήσει εκτός στίβου μάχης για αρκετό καιρό. Αν και η πρόταση της παραγωγής προς τον Νίκο ήταν να παραμείνει στο παιχνίδι και να αγωνισθεί όποτε οι συνθήκες του το επιτρέψουν, γνωρίζετε καλά ότι ο Νίκος είναι ένας παίκτης που δεν του αρέσει καθόλου να κάθεται στον πάγκο και να μην αγωνίζεται. Γι’ αυτό το λόγο πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από το Survivor», είπε ο Γιώργος Λιανός.

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής ανακοίνωσε τη δεύτερη μεγάλη αλλαγή που θα έχουμε από δω και πέρα στο Survivor. Το παιχνίδι αλλάζει και γίνεται ατομικό, αλλά αυτό θα αφορά μόνο τα αγωνίσματα ασυλίας και όχι τα αγωνίσματα για τα έπαθλα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα κάθε εβδομάδα οι δύο ομάδες να αλλάζουν σύνθεση, όταν αγωνίζονται για φαγητό και επικοινωνία.

«Μετά την αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη το Survivor αλλάζει. Από εδώ και πέρα και η προσπάθειά σας γίνεται πιο ατομική, αλλά όχι σε όλα τα αγωνίσματα. Στα αγωνίσματα ασυλίας ο καθένας θα παίζει για τον εαυτό του, ενώ στα αγωνίσματα φαγητού και επικοινωνίας θα χωρίζεστε σε δυο ομάδες, διαφορετικές σε κάθε αγώνισμα, επιλέγοντας δυο αρχηγούς κάθε φορά», συμπλήρωσε ο Γιώργος Λιανός.