Ο Νικηφόρος αποκάλυψε τον λόγο που έκλεισε το τηλέφωνο στην Κατερίνα Καινούργιου

Ο Νικηφόρος αποκάλυψε τον λόγο που έκλεισε το τηλέφωνο στην Κατερίνα Καινούργιου

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», παραχώρησε ο Νικηφόρος.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων απάντησε στο σκηνικό που είχε συμβεί προ ημερών, όταν η Κατερίνα Καινούργιου τον πήρε τηλέφωνο στον αέρα της εκπομπής της και της το έκλεισε, αλλά και για τον λόγο που είχε αρνηθεί να μιλήσει στις τηλεοπτικές κάμερες.

«Δε παίρνετε ποτέ τους τραγουδιστές τόσο νωρίς το πρωί, κοιμούνται» είπε με χιούμορ ο Νικηφόρος, σχετικά με το τηλέφωνο που είχε κλείσει στην Κατερίνα Καινούργιου.

Ενώ ο Νικηφόρος εξήγησε γιατί είχε αρνηθεί να μιλήσει στις τηλεοπτικές κάμερες σε πρόσφατο κάλεσμα που είχε κάνει στους δημοσιογράφους.

«Η πρόσκληση ήταν αποκλειστικά για δημοσιογράφους για να κάνουμε ένα δείπνο προκειμένου να γνωριστούμε καλύτερα και να μιλήσουμε μεταξύ μας. Να μιλήσουμε κατ΄ ιδίαν. Όταν μου είπαν ότι υπάρχουν κάμερες, είπα “παιδιά ξέρετε ότι δε μιλάω για τα προσωπικά μου” και μάλιστα ο λόγος που το κάναμε prive, χωρίς κάμερες ήταν αυτός. Φτάνω και βλέπω της κάμερες, αλλά επειδή είχε βγει ένα θέμα στον αέρα εκείνη την περίοδο για την προσωπική μου ζωή και το κάλεσμα ήταν για δημοσιογράφους θεώρησα ότι ήρθαν μόνοι τους» είπε ο Νικηφόρος.

Τέλος, ο Νικηφόρος απάντησε ανοιχτά και για τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν ζευγάρι με την Δήμητρα Κατσαφάδου, με την οποία είναι φίλοι εδώ και χρόνια.

«Στην αρχή το πήρα σαν πλάκα. Με τη Δήμητρα έχουμε βγει έξω, έχουμε πάει έξω μαζί, έχουμε κοινές φωτογραφίες, ερχόταν να με δει στο μαγαζί… Μου φάνηκε περίεργο αυτό που έγινε τώρα. Ήμουν έξι χρόνια σε σχέση, μάθατε ποτέ τίποτα; Και μάλιστα δεν κρυβόμουν και ποτέ, απλά δεν πήγαινα χέρι χέρι σε μια πρεμιέρα. Θα πήγαινα στο σινεμά μου, θα πήγαινα για φαγητό, όπως όλα τα ζευγάρια. Αν δε το προκαλέσεις δε γίνεται να υπάρχει δυσανάλογο αποτέλεσμα» ανέφερε ο Νικηφόρος.