Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος περιγράφει τη στιγμή που επιχείρησαν να τον απαγάγουν

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος περιγράφει τη στιγμή που επιχείρησαν να τον απαγάγουν

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη, βρέθηκε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος.

Απόσπασμα από την εκπομπή προβλήθηκε στο «Happy Day», στο οποίο βλέπουμε τον Νάσο Παπαργυρόπουλο να περιγράφει τη στιγμή που επιχείρησαν να τον απαγάγουν κατά τη διάρκεια ταξιδιού του στην Ινδία.

«Συνήθως ταξιδεύω μόνος μου. Έχω κινδυνεύσει πολλές φορές στα ταξίδια μου από αρρώστιες. Έχω αρρωστήσει πολύ άσχημα χωρίς νοσοκομεία, ήμουν 5 μέρες στο πάτωμα χωρίς να ξέρω τι έχω. Στην Ινδία. Δεν έμαθα ποτέ τι είχα.

Την τελευταία φορά που πήγα στην Ινδία πήγαν να με απαγάγουν. Ο τρόπος που ταξιδεύεις στην Ινδία για να πας στα μέρη που θέλεις, είναι το τρένο. Εκεί λοιπόν στέκονται ψεύτικοι ελεγκτές, που σε παραπέμπουν αλλού. Έτσι την πάτησα κι εγώ. Τους ρώτησα που βγάζουμε εισιτήρια και μου είπαν έξω από τον σταθμό.

Πήγα κι εγώ στο ψεύτικο τουριστικό περίπτερο. Εκεί, ήταν μια ομάδα ανθρώπων που ήθελε να σε στείλει αλλού. Κάπου κοντά στα σύνορα της Ινδίας με το Πακιστάν. Τότε εγώ ήξερα ότι όλα αυτά τα μέρη είχαν πάρα πολύ χιόνι και ήταν κλειστά και είχαν κατολισθήσεις και κατάλαβα ότι μου έλεγαν ψέματα.

Ο στόχος τους ήταν η απαγωγή, είτε για λύτρα είτε για θρησκευτικούς λόγους. Όταν κατάλαβα τι συμβαίνει και πήγα να φύγω, δυστυχώς μου έκλεισαν τον δρόμο 3-4 επιθετικά μέσα στο γραφείο κι εκεί χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω λίγο βία. Ευτυχώς είμαι γερό παιδί και κατάφερα να ξεφύγω. Μπήκα μέσα σε ένα ταξί όσο πιο γρήγορα μπορούσα και έφυγα. Αυτό δε με πτόησε. Θεώρησα τον εαυτό μου υπεύθυνο διότι μετά από τόσα ταξίδια έπρεπε να έχω καταλάβει λίγο πιο νωρίς» είπε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος.