Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος φιλοξενεί στο σπίτι του άστεγο λόγω κακοκαιρίας

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος φιλοξενεί στο σπίτι του άστεγο λόγω κακοκαιρίας

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία “Ελπίδα“, η οποία από το πρωί της Δευτέρας 24 Ιανουαρίου “σφυροκοπά” την Αττική, με χιόνια ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας.

Μάλιστα, οι πολικές θερμοκρασίες που πλήττουν τη χώρα σε συνδυασμό με το χιόνι που έχει σκεπάσει το μεγαλύτερο μέρος της χώρας για κάποιους ανθρώπους δεν αποτελούν πηγή χαράς και ανεμελιάς ούτε ευκαιρία για παιχνίδι, αφού άνθρωποι χωρίς στέγη αναγκάζονται να μένουν στον δρόμο προσπαθώντας να βρουν μια ζεστή γωνιά για να προφυλαχθούν.

Ενώ σε μια σπουδαία κίνηση ανθρωπιάς προχώρησε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά τις κοινωνικές του ευαισθησίες και την αγάπη που τρέφει για τους συνανθρώπους του.

Συγκεκριμένα ο Νάσος Παπαργυρόπουλος συνάντησε έναν τέτοιο κύριο σε ένα πεζοδρόμιο στο Κολωνάκι και αμέσως επικοινώνησε με την αρμόδια υπηρεσία του δήμου προκειμένου να πάνε και να τον μεταφέρουν σε κάποια κοινωνική δομή για αστέγους προκειμένου να προφυλαχθεί από το κρύο.

Όπως όμως αποκάλυψε, όταν δυο ώρες μετά πέρασε από το ίδιο σημείο, ο κύριος αυτός βρισκόταν στο ίδιο σημείο και έτσι ο Νάσος Παπαργυρόπουλος αποφάσισε να τον πάρει στο σπίτι του μέχρι να περάσει ο χιονιάς.

«Τον κύριο Ηλία από τις Σέρρες τον βρήκα στο πεζοδρόμιο στο Κολωνάκι με μια κουβέρτα. Πήρα τηλέφωνο να έρθουν να τον πάρουν. Μετά από δυο ώρες ξαναπέρασα. Δεν είχε γίνει τίποτα. Τον πήρα στο σπίτι μέχρι να περάσει ο χιονιάς και μέχρι να του βρω κάτι. Όποιος θέλει να βοηθήσει ας στείλει μήνυμα. Ευχαριστώ» έγραψε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος στο post του.