Ο Μιχάλης Ζαμπίδης αποκάλυψε τον λόγο που η σύντροφός του δεν έχει πάρει εξιτήριο από το μαιευτήριο μετά τον ερχομό των διδύμων

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης αποκάλυψε τον λόγο που η σύντροφός του δεν έχει πάρει εξιτήριο από το μαιευτήριο μετά τον ερχομό των διδύμων

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες Τώρα!», παραχώρησε ο Μιχάλης Ζαμπίδης.

Ο πρωταθλητή του kickboxing που έγινε για πρώτη φορά πατέρας, μεταξύ άλλων μίλησε για τις οι τρεις γυναίκες της ζωής του παραμένουν στο μαιευτήριο, αποκαλύπτοντας τον λόγο.

«Είμαι μπαμπάς εδώ και λίγες ημέρες. Η σύνδεση είναι αυτό που μου βγαίνει. Όπου και να είμαι τις αισθάνομαι, είναι κάτι περίεργο. Πλέον προσέχω ακόμα περισσότερο το τι κάνω γιατί αισθάνομαι ότι έχω μια τεράστια ευθύνη… Ευτυχώς ο τοκετός ήταν εύκολος. Η Μαρία ήθελε περισσότερο να μη μάθουμε το φύλο τους. Εγώ ήθελα αρχικά να ξέρω για να οραματίζομαι αλλά μετά τον τρίτο-τέταρτο μήνα το αφήσαμε γι’ αυτό και όλα τα πράγματα είναι σε ουδέτερα χρώματα. Και το δωμάτιο το βάψαμε σε ουδέτερο χρώμα, επιλέξαμε ένα ωραίο γήινο μπεζ» δήλωσε ο Μιχάλης Ζαμπίδης και συμπλήρωσε:

«Η Μαρία ενώ θα μπορούσε να βγει, δεν έχει βγει ακόμα από το μαιευτήριο αλλά προτιμήσαμε να μείνει μέσα γιατί τα δίδυμα είναι λίγο πιο ελαφριά. Περιμένουμε να πάνε 2.200. Οι εξετάσεις τους είναι καλές. Δεν είναι σε θερμοκοιτίδα απλά τα παρακολουθούν. Πηγαίνει η μαμά τους ανά τρεις ώρες και τα ταϊζει, και απλά περιμένουμε να πάρουν περίπου άλλα 100 γραμμάρια για να είναι 2200 το καθένα και να πάμε σπίτι».