Ο Μιχάλης Ρέππας μιλάει για τον λόγο που δεν απέκτησε ποτέ παιδί

Ο Μιχάλης Ρέππας μιλάει για τον λόγο που δεν απέκτησε ποτέ παιδί

Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε ο Μιχάλης Ρέππας.

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος μεταξύ άλλων αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της προσωπικής του ζωής. Ο ίδιος περιέγραψε την κρίση ηλικίας που βίωσε, αλλά και πώς, τελικά, την ξεπέρασε. Παράλληλα εξήγησε γιατί δεν θέλησε ποτέ να γίνει πατέρας.

«Συμβαίνουν πολλά και τίποτα. Για κάθε άνθρωπο έρχονται κάποιες κομβικές στιγμές. Εγώ στα 47 έπαθα κρίση ηλικίας. Εκείνη είναι η στιγμή που αναγνωρίζεις τη φθαρτότητά σου, τη θνητότητά σου, ότι όλα κάποτε τελειώνουν και πρέπει να συμβιβαστείς ότι έχεις περάσει σε μια άλλη φάση. Για δύο-τρεις μήνες έπαθα μελαγχολία. Είναι η ξαφνική απώλεια νοήματος.

Γίνονται όλα ασπρόμαυρα, δεν έχεις επιθυμία για τίποτα, χάνει το νόημα το καθετί. Και μετά σαν να πήραν από μόνα τους πάλι χρώμα, ένιωσα σαν να αντέδρασε το σώμα μου. Εγώ μπήκα στα 30 σε ένα ασανσέρ και αυτό δεν σταμάτησε ποτέ. Όταν έγινε και το “Safe Sex” είπα μέσα μου ότι έγιναν αυτά που ήθελα, τώρα;», τόνισε ο Μιχάλης Ρέππας σχετικά με την κρίση ηλικίας που έπαθε στα 47.

Αποκαλύπτοντας ποια ήταν η χειρότερη στιγμή της ζωής του, ο Μιχάλης Ρέππας εξήγησε: «Όταν μου ανακοίνωσε ο μπαμπάς μου ότι, για να συνεχίσω τις σπουδές μου, πρέπει να δουλέψω, ήταν η χειρότερη είδηση που άκουσα ποτέ. Εγώ ήμουν στο μαθηματικό τότε. Εκείνη την ώρα αισθάνθηκα ότι η καρέκλα θα σπάσει από το βάρος μου. Το μόνο που χρεώνω στους γονείς μου, είναι ότι δεν μας είχαν μάθει ότι πρέπει να εργάζεσαι για να βγάζεις λεφτά. Δεν το είχα καταλάβει. Ξαφνικά αισθάνθηκα σαν το κοριτσάκι με τα σπίρτα, αλλά δεν το έδειξα. Είμαι ψυχρός στις αντιδράσεις μου κυρίως όταν στενοχωριέμαι. Η στενοχώρια δεν μου φέρνει δάκρυα, η ευτυχία μου φέρνει. Η πρώτη μου δουλειά ήταν γκαρσόν. Οι γονείς μου ήταν πολύ ακατάδεκτοι άνθρωποι. Δεν μου στερούσαν τίποτα και δεν θα ζητούσαν τίποτα από το παιδί τους».

Όσον αφορά την απόφαση να μην γίνει μπαμπάς, ο Μιχάλης Ρέππας αποκάλυψε: «Δεν θέλησα να γίνω ποτέ μπαμπάς. Αν έρθεις στο σπίτι μου θα δεις ότι έχω μια μεγάλη βεράντα αλλά καθόλου λουλούδια. Δεν μπορώ να έχω ευθύνη για κάτι ζωντανό, ακόμα και για τα λουλούδια».