Ο μαραθώνιος της Μαρίας από τον easy 972 … έρχεται!!!

Ο μαραθώνιος της Μαρίας από τον easy 972 … έρχεται!!!

Ο μαραθώνιος της Μαρίας από τον easy 972 … έρχεται!!!

Ο easy 972 διοργανώνει για 1η φορά στην Ελλάδα, έναν µεγάλο περίπατο µαραθωνικών αποστάσεων µε στόχο την ενίσχυση του συλλόγου γονιών παιδιών µε καρκίνο “ΦΛΟΓΑ”.

Η Μαρία Κωνσταντάκη, ηθοποιός και ραδιοφωνική παραγωγός στην εκπομπή easy breakfast, θα κληθεί να φέρει εις πέρας την μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής της. Στόχος, να περπατήσει 5 μαραθώνιους σε 5 ημέρες, το διάστημα 18 με 22 Οκτωβρίου. Ο κάθε μαραθώνιος αποτελείται από 42 χιλιόμετρα την ημέρα, συνολικά 210 χιλιόμετρα!

Με αρωγό τον easy 972 και προεργασία μηνών, η Μαρία Κωνσταντάκη θα φτάσει στα άκρα… για καλό σκοπό! Με το ιδιαίτερο χιούμορ που την διακατέχει, αναφέρει στην πρώτη της δήλωση για την προσπάθεια: «… δεν υπάρχει περίπτωση αποτυχίας… είμαι αγύμναστη τελείως… είμαι μεσόκοπη…  και κυρίως έχω αυτό το πνεύμα της αισιοδοξίας του ανθρώπου που δεν έχει μυαλό… οπότε πιστεύω ότι θα τα καταφέρω! Στηρίξτε κι εσείς το «κουτσό» άλογο… στηρίξτε την… κουτσή Μαρία!».

Στηρίζουμε την προσπάθεια της Μαρίας καλώντας στο 19813. #stirizotinmaria

Κόστος από σταθερό €2,60 και από κινητό €2,48. Για κλήσεις από κινητό, χρεώνεστε επιπλέον τα τέλη του παρόχου κινητής τηλεφωνίας.

Δείτε ΕΔΩ το 1ο βίντεο με την επικοινωνία της Μαρίας Κωνσταντάκη.

easy 97.2, ο σταθμός που σε χαλαρώνει

Άκου τον easy 97. online  ή κατέβασε δωρεάν την εφαρμογή σε App Store  & Google Play