Ο Mad Clip “εισέβαλε” στο Καλό Μεσημεράκι και αποκάλυψε πως νόσησε από κορονοϊό

Ο Mad Clip “εισέβαλε” στο Καλό Μεσημεράκι και αποκάλυψε πως νόσησε από κορονοϊό

O Mad Clip “εισέβαλε” στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι και ξάφνιασε τον Νίκο Μουτσινά.

Συγκεκριμένα ο ράπερ μπήκε στο πλατό ερμηνεύοντας το καινούργιο του τραγούδι «Μπορεί» που κυκλοφορεί με την Ελένη Φουρέιρα και ξεσήκωσε.

Στη συνέχεια ο Mad Clip παραχώρησε συνέντευξη στον Νίκο Μουτσινά και μίλησε για την ζωή του και τα επαγγελματικά του βήματα.

«Εγώ προσπαθώ να κάνω κάποιες εμφανίσεις στην τηλεόραση αλλά εντάξει. Έχω γεννηθεί Νέα Υόρκη, μεγάλωσα εκεί και πιτσιρικάς το 1999-2000 ήρθα στην Ελλάδα και μετά πηγαινοερχόμουν. Από το 2016 είμαι μόνιμα Ελλάδα και από τότε ξεκίνησα να γράφω στα Ελληνικά. Είχα το όνειρο να πετύχω στο εξωτερικό και αυτό δεν έγινε ποτέ. Μετά μου έδωσε εδώ ένας ράπερ να τα μεταφράσω στα ελληνικά αλλά είναι πολύ δύσκολη γλώσσα πραγματικά. Στο φινάλε ακολουθείς τον τρόπο της ζωής που εκφράζεις μέσα από τα τραγούδια σου. Δεν είναι για όλους το ίδιο, εμένα μου αρέσει να περνάω καλά και εγώ και ο κόσμος», δήλωσε ο Mad Clip.

Ενώ πριν φύγει από την εκπομπή, ο Mad Clip θέλησε να χαιρετήσει τον Νίκο Μουτσινά και ανέφερε πως έχει αντισώματα αφού έχει περάσει κορονοϊό.