Ο Macaulay Culkin θέλει να αφαιρεθεί ο Donald Trump από το «Home Alone 2»

Ο Macaulay Culkin θέλει να αφαιρεθεί ο Donald Trump από το «Home Alone 2»

Ο Μακόλεϊ Κάλκιν στηρίζει πλήρως την αφαίρεση της σκηνής με τον Ντόναλντ Τραμπ από το «Home Alone 2: Lost in New York».

Ο 40χρονος ηθοποιός, που πρωταγωνίστησε ως Κέβιν Μακάλιστερ στη χριστουγεννιάτικη ταινία του 1992, μοιράστηκε τις σκέψεις του σχετικά με την αφαίρεση του cameo του Ντόναλντ Τραμπ, την οποία επικροτεί.

«Petition [σ.σ. λίστα με υπογραφές] για να αντικατασταθεί ψηφιακά ο Τραμπ στο “home alone 2” με τον 40χρονο Μακόλεϊ Κάλκιν», έγραψε μια χρήστης στο Twitter.

«Κατοχυρώθηκε», απάντησε ο Κάλκιν.

Κάποιος άλλος φαν προχώρησε ένα βήμα παραπάνω, κάνοντας ένα ερασιτεχνικό μοντάζ μέσω του οποίου έβγαλε εκτός πλάνου τον Τραμπ. «Κατόπιν λαϊκού αιτήματος, αφαίρεσα τον Τραμπ από το home alone», έγραψε στο βίντεο.

Ο Μακόλει Κάλκιν απάντησε, «Μπράβο».

Στην ταινία, ο Μακόλεϊ Κάλκιν με τον Ντόναλντ Τραμπ έχουν μια σύντομη συνάντηση στο ξενοδοχείο New York Plaza, ιδιοκτησίας του πρώην Αμερικανού προέδρου από 1988 μέχρι το 1955. Στη σκηνή, ο μικρός Κέβιν πλησιάζει τον Τραμ για να του ζητήσει οδηγίες για το λόμπι.

Τον περασμένο Νοέμβριο, ο σκηνοθέτης της ταινίας, Κρις Κολούμπους είχε ισχυριστεί ότι ο Τραμπ «μπήκε με το ζόρι στην ταινία», επειδή έκαναν γυρίσματα στο ξενοδοχείο του.

«Πληρώσαμε αυτό που έπρεπε, αλλά μας είπε επίσης, “Ο μόνος τρόπος να χρησιμοποιήσετε το Plaza είναι αν είμαι στην ταινία”», είπε ο 62χρονος σκηνοθέτης.

«Επομένως συμφωνήσαμε να τον βάλουμε στην ταινία και όταν προβλήθηκε για πρώτη φορά, συνέβη κάτι πολύ περίεργο: ο κόσμος άρχισε να ζητωκραυγάζει όταν εμφανίστηκε ο Τραμπ στην οθόνη», συνέχισε. «Οπότε είπα στο μοντάζ, “Αφήστε τον στην ταινία. Είναι στιγμή για το κοινό», κατέληξε.

Πηγή: lifo.gr