Ο λόγος που ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle απέκρυψαν από τη βασίλισσα Ελισάβετ την κοινή συνέντευξη που θα δώσουν

k-5-250x250.png

Όπως έγινε γνωστό, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle θα δώσουν κοινή συνέντευξη στην Orpah Winfrey που θα προβληθεί στις 7 Μαρτίου.

Σύμφωνα με πηγή από τον κύκλο του, το ζευγάρι δεν έκανε γνωστό στη βασίλισσα Ελισάβετ ότι σχεδιάζει τη συγκεκριμένη τηλεοπτική εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, καθώς δεν ήθελε να την αναστατώσει.

Θυμίζουμε πως η συνέντευξη έχει προγραμματιστεί για τις 7 Μαρτίου και ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle είναι πιθανό να μιλήσουν αναλυτικά για την αποχώρησή τους από το παλάτι.

«Η Orpah Winfrey θα μιλήσει με τη Meghan, τη δούκισσα του Σάσεξ, σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, που θα καλύπτει τα πάντα, από τη ζωή της ως μέλος της βασιλικής οικογένειας, τον γάμο της, τη μητρότητα, το φιλανθρωπικό έργο της έως το πώς διαχειρίζεται τη ζωή υπό ασφυκτική δημόσια πίεση. Αργότερα, τις δύο γυναίκες θα συναντήσει ο πρίγκιπας Χάρι, προκειμένου το ζευγάρι να μιλήσει για την απόφασή του να μετακομίσει στις ΗΠΑ, τις ελπίδες και τα όνειρά τους για το μέλλον και την οικογένειά τους, που μεγαλώνει» ανέφερε η ανακοίνωση του CBS.

Πηγές κοντά στους Σάσεξ είπαν στη London Evening Standard ότι το ζευγάρι έχει ακόμα καλή σχέση με τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Σύμφωνα με βασιλική πηγή, ο Harry και η Meghan Markle δεν εργάζονται πλέον για το παλάτι, έτσι μπορούν να κανονίζουν μόνοι τους τις συνεντεύξεις που θα δίνουν.

Να τονίσουμε ωστόσο, πως δεν είναι τυχαίο ότι το ζευγάρι εμπιστεύτηκε την Όπρα για την πρώτη συνέντευξη μετά το «Μegxit» και την μετεγκατάστασή του στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ.

Η πασίγνωστη παρουσιάστρια είναι στενή φίλη των Σάσεξ και μένει στην ίδια γειτονιά της Καλιφόρνια, όπου απολαμβάνουν τη νέα τους ζωή ο Harry και η Meghan Markle.

Πάντως, το γεγονός ότι το ζευγάρι θα «σπάσει» για πρώτη φορά την σιωπή του από τότε που έκοψε τον «ομφάλιο λώρο» με τα βρετανικά ανάκτορα, κάνει το Μπάκιγχαμ να «ανησυχεί».