Ο λόγος που δεν θα φορέσει κανείς στρατιωτική στολή στην κηδεία του Πρίγκιπα Φίλιππου

Ο λόγος που δεν θα φορέσει κανείς στρατιωτική στολή στην κηδεία του Πρίγκιπα Φίλιππου

Σε ηλικία 99 ετών έφυγε από την ζωή ο Πρίγκιπας Φίλιππος και η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας μέσα από μία ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram, ανακοίνωσε τον θάνατο του συζύγου της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Ο σύζυγος της Βασίλισσας Ελισάβετ και δούκας του Εδιμβούργου άφησε την τελευταία του πνοή στο παλάτι του Windsor, ενώ η κηδεία του πρόκειται να πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο στις 15:00 τοπική ώρα.

Ενώ στην Βρετανία βρίσκεται ήδη ο Πρίγκιπας Harry χωρίς την Meghan Markle που δεν μπόρεσε να ταξιδέψει λόγω προχωρημένης εγκυμοσύνης.

Ωστόσο όλη η χώρα είναι σε πένθος, με την Βασίλισσα Ελισάβετ να έχει στο πλευρό της, όλους τους αγαπημένους της ανθρώπους.

Όπως ήδη ξέρουμε ο δούκας του Εδιμβούργου έχει επιλέξει μια λιτή στρατιωτική κηδεία, ενώ οι προετοιμασίες για την τελετή είναι πυρετώδεις.

Μάλιστα, φαίνεται πως λίγο πριν την κηδεία η Βασίλισσα Ελισάβετ έχει να διαχειριστεί πολλές δύσκολες καταστάσεις.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο γιος της Άντριου απαίτησε να φορέσει την στολή του ναυάρχου, γεγονός που την εξόργισε, μετά από τις φήμες που τον θέλουν να έχει εμπλακεί στο σκάνδαλο παιδοφιλίας με τον Τζέφρι Επστάιν.

Ένας ακόμη λόγος που οδήγησε την Βασίλισσα στο να αποφασίσει να μην φορέσει κανείς από τα μέλη της οικογένειας στρατιωτική στολή, είναι και η παρουσία του Πρίγκιπα Harry, ο οποίος μετά την παραίτηση των βασιλικών του καθηκόντων δεν έχει το δικαίωμα να ντυθεί όπως πριν.