Ο Lionel Messi και ο Cristiano Ronaldo ποζάρουν μαζί για καμπάνια διάσημου οίκου μόδας | Το παρασκήνιο

Ο Lionel Messi και ο Cristiano Ronaldo ποζάρουν μαζί για καμπάνια διάσημου οίκου μόδας | Το παρασκήνιο

Λίγο πριν το Μουντιάλ 2022, ο Lionel Messi και ο Christiano Ronaldo φωτογραφήθηκαν μαζί, για τις ανάγκες διαφημιστικής καμπάνιας.

Συγκεκριμένα ο οίκος μόδας “Louis Vuitton” κατάφερε να πείσει τους δύο σούπερ σταρ να ενώσουν τις δυνάμεις τους για τη διαφημιστική καμπάνια για την προώθηση των προϊόντων.

Μάλιστα, ο Αργεντινός και ο Πορτογάλος στα πλαίσια της καμπάνιας ποζάρουν μαζί σε μια φωτογραφία που δημοσιεύθηκε και στον επίσημο λογαριασμό των δύο αστέρων στο Instagram.

“Η νίκη είναι μία κατάσταση του μυαλού. Μία μακρά παράδοση στην κατασκευή μπαούλων, μέσω της φωτογράφησης της Annie Leibovitz“, αναφέρει η λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία και έγινε viral σε λίγα λεπτά.

Ωστόσο, ο Lionel Messi και ο Christiano Ronaldo δεν παρευρέθηκαν μαζί για τη φωτογράφιση, καθώς έγινε σε ξεχωριστό στούντιο για τον καθένα, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι προϊόν επεξεργασίας.

Ενώ μια άλλη λεπτομέρεια που αξίζει να σημειωθεί είναι η θέση που έχουν τα πιόνια στη σκακιέρα της εν λόγω φωτογράφιση, αφού προσομοιάζει τη μονομαχία των δυο αστέρων με την ιστορική παρτίδα σκάκι του Μάγκνους Κάρλσεν με τον Χικάρου Νακαμούρα το 2017, η οποία ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή.