Ο Λευτέρης Πετρούνιας αναχώρησε για το Τόκιο: Στο αεροδρόμιο η Βασιλική Μιλλούση με τις κόρες τους

Ο Λευτέρης Πετρούνιας αναχώρησε για το Τόκιο: Στο αεροδρόμιο η Βασιλική Μιλλούση με τις κόρες τους

Αναχώρησε το απόγευμα του Σαββάτου 17 Ιουλίου με προορισμό το Τόκιο και στόχο ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο, ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Συγκεκριμένα ο Ολυμπιονίκης των κρίκων ξεκίνησε το ταξίδι του για τους 32ους θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες μαζί με τον προπονητή του Δημήτρη Ράφτη και τη φυσιοθεραπεύτριά του, Ιβάνα Τζούριτς.

Ενώ στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” για να τον ξεπροβοδίσουν βρέθηκαν ο πρόεδρος της ΕΓΟ, Αθανάσιος Σταθόπουλος και η σύζυγός του Βασιλική Μιλλούση, με τις δύο μικρές κόρες τους Σοφία και Ελένη.

Μάλιστα, ο Λευτέρης Πετρούνιας πριν φύγει για την Ιαπωνική πρωτεύουσα δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες από το αεροδρόμιο της Αθήνας.

«Είναι πολλοί οι λόγοι που θέλω να γυρίσω Χρυσός ! Γυρνώντας δίπλα θα τους καταλάβετε και εσεις νομίζω!Καλή μας Επιτυχία ΕΛΛΑΔΑ , να θαυμάσεις τον αγώνα όλων μας και οχι των μεταλλίων!», έγραψε ο Λευτέρης Πετρούνιας στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Να θυμίσουμε πως ο Λευτέρης Πετρούνιας μαζί με την Άννα Κορακάκη θα είναι οι δυο σημαιοφόροι της ελληνικής αποστολής στο Τόκιο στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Ιουλίου.