Ο Λευτέρης Ελευθερίου μίλησε για την περιπέτεια του με τον κορονοϊό και το λόγο που έστειλε εξώδικο στα media

Ο Λευτέρης Ελευθερίου μίλησε για την περιπέτεια του με τον κορονοϊό και το λόγο που έστειλε εξώδικο στα media

Ο Λευτέρης Ελευθερίου που συμμετέχει φέτος στο Your Face Sounds Familiar, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι νόσησε από κορονοϊό και τον ξεπέρασε δύσκολα.

«Περάσαμε καλά ο κορονοϊός ήταν απόλυτα ιππότης με τις γυναίκες του σπιτιού, μόνο οι άντρες το περάσαμε δύσκολα, τίποτα ελάχιστα δεν το κατάλαβαν. Με εμένα ήταν πιο σκληρός είχα ανοσμία, αγευσία και δέκατα και φοβήθηκα στην αρχή. Με όλα αυτά που έχουμε ακούσει με προβλημάτισε», δήλωσε ο Λευτέρης.

Στη συνέχεια ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στο εξώδικο που έστειλε στα media, ώστε να μην προβάλλονται φωτογραφίες των παιδιών του.

«Δεν ξέρω πως το λένε οι δικηγόροι, είχαμε ένα περιστατικό στο σπίτι που τους έλεγαν οι συμμαθητές τους ότι τους είδανε και αυτά κλαίγανε. Αγχωθήκανε και μου λέγανε μπαμπά θα μας σταματάνε στον δρόμο, θα μας παρακολουθούνε το γιγάντωσαν. Είναι 7 και 9 και το μικρό έκλαιγε συνέχεια, το ανέλαβαν οι δικηγόροι έχει ξανά συμβεί με γνωστούς να παίρνουν μόνο εκείνους και όχι τα μικρά. Εγώ δεν έχω πρόβλημα, εγώ το ευχαριστιέμαι για την ματαιοδοξία μου, όμως τα παιδιά δεν μπορούν να το διαχειριστούν».