Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε για το άγνωστο περιστατικό στη φυλακή και την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε για το άγνωστο περιστατικό στη φυλακή και την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του

Καλεσμένος στην εκπομπή «Roomies» του Mega, βρέθηκε ο Λάκης Γαβαλάς.

Ο σχεδιαστής μόδας μεταξύ άλλων μίλησε για το «My Style Rocks» που συμμετέχει ως κριτής, την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του, αλλά περιέγραψε και μία άγνωστη ιστορία που βίωσε στην φυλακή.

“H πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου ήταν όταν ταξίδευα από την Γενεύη στο Μιλάνο γιατί δούλευα την ίδια μέρα, φτάνω το βράδυ έχω πυρετό και κάνω σόου. Αυτό για μένα ήταν χειρότερο από φυλακή και από οτιδήποτε. Ήταν η πιο δύσκολη στιγμή γιατί δεν είχα κομπάρσους, ενώ στην φυλακή είχα 2.348 κομπάρσους.” είπε ο Λάκης Γαβαλάς.

Μάλιστα, ο Λάκης Γαβαλάς περιέγραψε με χιουμοριστικό τρόπο, ένα άγνωστο περιστατικό μέσα από την φυλακή.

“Μετά από λίγο καιρό στην φυλακή όταν άρχισαν οι δικηγόροι και μου έλεγαν θα βγεις σε μία εβδομάδα, θα βγεις σε δύο εβδομάδες, θα βγεις σε 3, τους λέω παιδιά θα μακρύνει το μαλλί, θα χαλάσει το χρώμα, κάντε το αν είναι τώρα. Σε 3 μήνες δεν θα είμαι ο ίδιος δεν θα με γνωρίζουν. Κάνω ένα τσακ πάω στον αρχιφύλακα και του λέω πόσα άτομα έχει η φυλακή; 2.348 δεν θυμάμαι ακριβώς, λέω όλοι αυτοί είναι κομπάρσοι, κάνουμε ένα φιλμ που θα έχει να κάνει με την φυλακή. Τέλος πάντων άρχισαν εκεί να με φωνάζουν συγκρατούμενοι μου για να κουβεντιάσουμε, άλλοι μίλαγαν για απαγωγές, άλλοι για σκοτωμούς, για σακουλάκια, ούτε που καταλάβαινα τι συζήταγαν, εγώ μίλαγα για στριφώματα και δεν με ξανά κάλεσαν να μιλήσουμε”.

Όταν ρωτήθηκε πόσο δύσκολη ήταν η περίοδος στην φυλακή, ο Λάκης Γαβαλάς απάντησε: “Το τρίμηνο δεν ήταν εύκολο, ήταν τρελό, τραγικό”.