Ο Κυριάκος και η Μαρέβα Μητσοτάκη αποκάλυψαν πότε θα κάνουν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού

Ο Κυριάκος και η Μαρέβα Μητσοτάκη αποκάλυψαν πότε θα κάνουν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού

Στην τελική ευθεία είναι και η χώρα μας για να υποδεχτεί το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, το οποίο έρχεται για να δώσει ελπίδα στην ανθρωπότητα ότι ο εφιάλτης του θανατηφόρου ιού θα τελειώσει σύντομα.

Ανάμεσα στους πρώτους ανθρώπους που θα εμβολιαστούν με το ειδικό σκεύασμα που θα έρθει στην Ελλάδα είναι και ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του, Μαρέβα Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Star, το πρωθυπουργικό ζεύγος θα κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες στις 28 Δεκεμβρίου στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», δίνοντας το παράδειγμα για τους πολίτες και δηλώνοντας με τον πιο άμεσο τρόπο ότι είναι ασφαλές.

Σημειώνεται ότι πριν από τον πρωθυπουργό θα κάνει το εμβόλιο ο Δημήτρης Πιστόλας, ο διευθυντής της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Ευαγγελισμού.

Το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, φτάνει στην Ελλάδα στις 26 Δεκεμβρίου, δηλαδή τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων και το αμέσως επόμενο 24ωρο οι πρώτοι άνθρωποι που θα εμβολιαστούν είναι μία νοσηλεύτρια από το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης και ένας ηλικιωμένος άνδρας από την Αθήνα.