Ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη παντρεύονται λίγο πριν γίνουν γονείς: Η αναγγελία του γάμου τους

Ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη παντρεύονται λίγο πριν γίνουν γονείς: Η αναγγελία του γάμου τους

Φαίνεται πως ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη είναι έτοιμοι να επισημοποιήσουν την σχέση τους, καθώς ο ηθοποιός και η make up artist προχώρησαν στη δημοσίευση της αναγγελίας του γάμου τους, την οποία δημοσιεύει η εφημερίδα Espresso.

«Ο Σόμμερ Όλιβερ Τίνο του Νικολάου και της Βαλτράουτ, το γένος Σόμμερ, που γεννήθηκε στη Γερμανία και κατοικεί στον Άλιμο Αττικής και η Παπαδάκη Βαλεντίνη του Δημητρίου και της Χριστιάνας, το γένος Μπαλλίνη, που γεννήθηκε στο Μαρούσι Αττικής και κατοικεί στην Καλλιθέα Αττικής, πρόκειται να τελέσουν τον γάμο τους στον Άλιμο Αττικής» αναφέρεται σε αυτή.

Όπως είναι γνωστό, το ζευγάρι περιμένει σε περίπου τρεις μήνες την άφιξη του πρώτου του παιδιού.

Μάλιστα, η Βαλεντίνη Παπαδάκη βρίσκεται στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και μαζί με τον Κώστα Σόμμερ έχουν αρχίσει όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες για τον ερχομό του μωρού τους.

Ενώ μετά τη δημοσίευση της αναγγελίας του γάμου τους, φαίνεται πως σύντομα θα τους δούμε να ανεβαίνουν τα σκαλιά του Δημαρχείου.

Όσο για το θρησκευτικό μυστήριο, ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη δεν το απορρίπτουν και ίσως το προχωρήσουν σε κάποια άλλη στιγμή.