Ο Κώστας Μαρτάκης αποκάλυψε το λόγο που δεν βρέθηκε τελικά στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου

Ο Κώστας Μαρτάκης αποκάλυψε το λόγο που δεν βρέθηκε τελικά στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου

Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε ο Κώστας Μαρτάκης.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον λόγο που δεν συνεργάστηκε φέτος με την Ιωάννα Μαλέσκου, καθώς είχε ξεκινήσει συζητήσεις προκειμένου τη φετινή σεζόν να βρίσκεται στο «Love it» του ΣΚΑΙ.

«Η αρχική συζήτηση δεν έγινε με σκοπό να βρεθώ δίπλα της ως συμπαρουσιαστής. Έπεσε σαν ιδέα, βρεθήκαμε και με την Ιωάννα μιλήσαμε. Αλλά δεν ήταν αυτό ακριβώς που ήθελα να κάνω τηλεοπτικά. Πραγματικά θέλω να περνάω καλά με την ομάδα που συνεργάζομαι.

Ένιωθα πως στη συγκεκριμένη ομάδα δεν θα ήμουν αυτό που θα ήθελα εγώ να είμαι και αυτό που μπορώ να βγάλω. Οπότε θα ήμουν ένα περιττό στοιχείο μέσα στην ομάδα.

Επέλεξα να πω “όχι”. Γενικά με τον ΣΚΑΙ υπήρξαν συζητήσεις για διάφορα προγράμματα, θα δούμε. Φλερτάρω όλα αυτά τα χρόνια με την τηλεόραση και κάνω διάφορες συζητήσεις. Θέλω να κάνω κάτι που να περνώ καλά, ανεξάρτητα σε ποιο κανάλι μπορεί να στεγαστεί αυτό. Είμαι πάρα πολύ υπέρ της ομάδας.

Στα Καλημερούδια για παράδειγμα όλη η ομάδα ήμασταν τόσο ωραία παρέα και δεν μας ένοιαζε να πάρουμε ρόλους. Πηγαίναμε σαν να πηγαίνουμε πενταήμερη. Αυτό θέλω να ξαναζήσω» εξήγησε ο Κώστας Μαρτάκης.