Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης απαντάει για την ομοιότητα στη φωνή του με τον αδερφό του, Παντελή

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης απαντάει για την ομοιότητα στη φωνή του με τον αδερφό του, Παντελή

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Έλα Χαμογέλα” και την Ελένη Βουλγαράκη, παραχώρησε ο αδερφός του αείμνηστου, Παντελή Παντελίδη, Κωνσταντίνος, ο οποίος κάνει τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων μίλησε για την ομοιότητα που έχει στη φωνή με τον αδερφό του.

«Δεν μιμούμαι τη φωνή του Παντελή. Είναι θέμα DNA. Πολλοί πατεράδες και γιοι μοιάζουν οι φωνές τους μοιάζουν. Εφόσον αρέσει στον κόσμο γιατί να αλλάξω τη φωνή μου; Αυτή είναι η φωνή μου. Δεν έχω αλλάξει κάτι.

Νιώθω την παρουσία του Παντελή στη ζωή μου από το πρωί μέχρι το βράδυ και θέλω να την νιώθω. Ζητάω να τον βλέπω σε βιντεάκια, σε συνεντεύξεις. Αν δεν τον βλέπω είμαι στεναχωρημένος.

Είναι αμέτρητες οι αναμνήσεις που έχω από τον Παντελή. Επειδή έχουμε 19 χρόνια διαφορά, έπαιρνε ενέργεια από εμένα. Όσο ανεβαίνω επαγγελματικά, θα αισθάνομαι πιο κοντά στον Παντελή, γιατί ήταν νούμερο ένα. Ακούω πολλούς να λένε ότι ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός. Εγώ και η οικογένεια μου δεν το έχουμε καταλάβει αυτό. Όσα χρόνια και να περάσουν δεν μπορείς να ξεπεράσεις ένα τέτοιο γεγονός», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Παντελίδης.