Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δίνει την αμοιβή του από δύο μεγάλες συναυλίες στους πυρόπληκτους

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δίνει την αμοιβή του από δύο μεγάλες συναυλίες στους πυρόπληκτους

Πολλοί είναι οι άνθρωποι που στέκονται στο πλευρό των πληγέντων από τις καταστροφικές πυρκαγιές που κατακλύζουν τη χώρα τις τελευταίες ημέρες.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο οποίος έκανε για ακόμα μία φορά μια κίνηση ανθρωπιάς.

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμού στο Instagram, ανακοίνωσε πως θα διαθέσει μέρος των εσόδων του από τις επερχόμενες συναυλίες του για βοήθεια προς τους πυρόπληκτους, το περιβάλλον αλλά και προς τα αδέσποτα.

Η ανακοίνωση του Κωνσταντίνου Αργύρου

«Σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή οφείλουμε να είμαστε όλοι δίπλα στους συμπολίτες μας, που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές των τελευταίων ημερών. Μαζί με τους συνεργάτες του και με αίσθημα ευθύνης αποφασίσαμε να προγραμματίσουμε μία σειρά επιλεγμένων συναυλιών με ιδιαίτερο χαρακτήρα.

Μέρος των εσόδων καθώς και μέρος της προσωπικής μου αμοιβής από τις συναυλίες, που θα ανακοινωθούν σύντομα, θα διατεθούν για την στήριξη των πληγέντων, ενέργειες αναδάσωσης καθώς και για τα αδέσποτα.

Σχετικά με τις εδώ και αρκετό διάστημα προγραμματισμένες εμφανίσεις μου στις 12-13/8 στον Πρωταρά της Κύπρου, η προσωπική μου αμοιβή θα διατεθεί για τους παραπάνω σκοπούς, ενώ η επιχείρηση “Nava Seaside” θα διαθέσει μέρος των εσόδων για την κάλυψη όλων των εξόδων θεραπείας ενός συνανθρώπου μας, που διαγνώστηκε πρόσφατα με λευχαιμία.

Η κοινωνία μας, μας χρειάζεται και οφείλουμε όλοι ενωμένοι να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας».