Ο Κωνσταντίνος Αργυρός αποκάλυψε τα χαρακτηριστικά της γυναίκας που θέλει δίπλα του

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός αποκάλυψε τα χαρακτηριστικά της γυναίκας που θέλει δίπλα του

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» του Νίκου Χατζηνικολάου, βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων αποκάλυψε σε τι τον βοήθησε ο κορονοϊός αλλά και το τι γυναίκα θέλει να έχει στο πλευρό του. Μάλιστα, δεν δίστασε να αναφέρει ότι θέλει να δημιουργήσει την δική του οικογένεια στο μέλλον.

«Ο κορονοϊός ήταν μια αφορμή για να μπορέσω να βρω κι εγώ κάποια πράγματα στον εαυτό μου, στον χαρακτήρα μου, στην προσωπικότητά μου, στο τι έχει μείνει πίσω και να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα, τα οποία θα με κάνουν και καλύτερο άνθρωπο. Σίγουρα είναι στο μυαλό μου η δημιουργία μιας οικογένειας. Όχι τώρα, αλλά κάποια στιγμή στο μέλλον σίγουρα. Δηλαδή σκέφτομαι τον εαυτό μου σαν πατέρα», είπε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Σε ερώτηση που δέχτηκε ο Κωνσταντίνος από τον Νίκο Χατζηνικολάου για μια σχέση που παραμέλησε στο παρελθόν εξαιτίας του φορτωμένου επαγγελματικού του προγράμματος απάντησε:

«Δεν είναι ότι την ξέχασα, αλλά είχα τόση δουλειά γιατί έπρεπε να βγει ο δίσκος, έπρεπε να κάνω video clip, να κάνω κάποιες συνεντεύξεις, έπρεπε να είμαι στις συναυλίες. Έπρεπε να είμαι στα μαγαζιά που δούλευα. Είχα πάρα πολλή δουλειά, που ήθελα να δώσω κάποια πράγματα και δεν μπόρεσα να τα δώσω. Δηλαδή καλέστηκα να επιλέξω. Δεν είναι ότι φταίω μόνο εγώ, φταίει και ο άνθρωπος που μπορεί να μην κατάλαβε την συγκεκριμένη φάση ότι περνάω κάποια ζόρια και πρέπει να με στηρίξει. Ίσως φταίω κι εγώ που δεν μπόρεσα να δείξω, να καταλάβω…».

Τέλος, ο Κωνσταντίνος Αργυρός αποκάλυψε τι γυναίκα θέλει να έχει δίπλα του: «Σίγουρα να ξεπερνάμε ότι προβλήματα έρχονται μαζί και να είμαστε συνοδοιπόροι σ΄ αυτό το ταξίδι. Δηλαδή να με βλέπει ας πούμε και να νιώθει όμορφα. Να με στηρίζει. Η δουλειά μου είναι η δεύτερή μου σχέση. Αν δεν αγαπήσει τη δουλειά μου δεν πιστεύω να μπορέσουμε…Ο κορονοϊός με έκανε να καταλάβω ότι είναι η δεύτερη μου σχέση. Αυτό είναι το σημαντικό και το σημαντικό για μένα μέσα μου. Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι το πιο σημαντικό από όλα και το πώς νιώθουμε. Η γυναίκα μου αρέσει να έχει χιούμορ, να έχει ομορφιά εσωτερική και όπως σου είπα να ξεπερνάει προβλήματα που θα έρθουν».