Ο Kevin Hart αποκάλυψε πώς αντέδρασε η κόρη του όταν έμαθε για το σκάνδαλο με την απιστία του

Ο Kevin Hart αποκάλυψε πώς αντέδρασε η κόρη του όταν έμαθε για το σκάνδαλο με την απιστία του

Ο Kevin Hart σε συνέντευξή του έχει αποκαλύψει πως δεν είχε και την πιο «καθώς πρέπει» ζωή, αφού το 2017 είχε προκύψει ένα σκάνδαλο που αφορούσε την ερωτική ζωή του ηθοποιού.

Όπως είχε αναφέρει, έπρεπε να μιλήσει στα παιδιά του όσο δύσκολο και να ήταν για να μάθουν την αλήθεια από εκείνον.

Ο Hart έχει τέσσερα παιδιά: Tην 8χρονη Kaori Mai και τον Kenzo Kash, 3 ετών, με τη σύζυγό του, Eniko, ενώ τον Hendrix, 13 ετών, και την Heaven, 16 ετών, με την πρώην σύζυγο Torrei Hart.

Μάλιστα, όπως ανέφερε στον Will Smith, ακόμη έχει κάποιες δύσκολες συζητήσεις με την 16χρονη κόρη του, Heaven, σχετικά με το σκάνδαλο με την απιστία του.

Ο 41χρονος ηθοποιός, μίλησε στην εκπομπή του Will Smith σε ένα ειδικό επεισόδιο για την ημέρα του Πατέρα.

Συγκεκριμένα είχε αναφέρει: «Ξέρεις, όταν εγώ και η γυναίκα μου περάσαμε από όλη αυτή τη φάση με το σκάνδαλο με την απιστία, έπρεπε να μιλήσω με τη Heaven. Ήταν κάτι απερίγραπτο.» και τη συνέχεια προσθέτει:

«Έπρεπε να κερδίσω την κόρη μου πίσω, να την κάνω να καταλάβει πως ζητώ συγγνώμη, και ότι έκανα ένα λάθος. Να καταλάβει πως είμαι ακόμη ο μπαμπάς της. Διαβάζει και βλέπει πολλά στο Internet όπως κάθε παιδί και θα μείνουν εντυπώσεις, που δεν θα μπορείς να αλλάξεις.»

Ο κωμικός πρόσθεσε: «Η κόρη μου ήταν πολύ σκληρή μαζί μου! Ακόμα και σήμερα η κόρη μου είναι πολύ σκληρή μαζί μου. Δεν αστειεύεται με τέτοια η κόρη μου.»