Ο Jason Momoa έστειλε δώρο την τρίαινα του Aquaman στον 7χρονο Ντάνι που παλεύει με τον καρκίνο

Ο Jason Momoa έστειλε δώρο την τρίαινα του Aquaman στον 7χρονο Ντάνι που παλεύει με τον καρκίνο

Ένα συγκινητικό δώρο πρόσφερε ο Jason Momoa στον μικρό θαυμαστή του, Danny Sheehan ο οποίος δίνει σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Ο 7χρονος Danny που διαγνώστηκε με μια σπάνια και επιθετική μορφή καρκίνου του εγκεφάλου το 2017, λατρεύει τον Aquaman που έχει ζωντανεύει στη μεγάλη οθόνη ο 41χρονος Αμερικανός ηθοποιός.

Η πρώτη έκπληξη ήταν όταν τον Νοέμβριο ο Momoa επικοινώνησε ζωντανά με βιντεοκλήση μέσω Facetime με τον μικρό Danny.

Ο ηθοποιός που είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media, μοιράστηκε το συγκινητικό στιγμιότυπο στον λογαριασμό του στο Instagram.

Μάλιστα, όπως φαίνεται, μια καινούργια μεγάλη έκπληξη περίμενε τον 7χρονο Danny, ο οποίος τις τελευταίες εβδομάδες έχει υποβληθεί σε καθημερινές χημειοθεραπείες. Ένα τεράστιο κουτί με την τρίαινα και άλλα παιχνίδια Aquaman έφτασε στο σπίτι της οικογένειας Sheehan.

Η μαμά του Danny, δεν μπορούσε να περιγράψει τη χαρά του μικρού: «Ο Ντάνι συνήθως είναι πολύ ομιλητικός. Όμως μόλις έλαβε τα δώρα του έμεινε άφωνος από την έκπληξη» είπε.

«Ντάνι, ανυπομονώ να πάμε βόλτα με τα δελφίνια! Με αγάπη, ο θείος Aquaman», έγραψε ο Jason Momoa στο σημείωμα που έστειλε με τα δώρα του.