Ο James Corden πρότεινε στην Oprah Winfrey ευφυή επιχειρηματική ιδέα

Ο James Corden πρότεινε στην Oprah Winfrey ευφυή επιχειρηματική ιδέα

Ο Τζέιμς Κόρντεν πρότεινε ένα ιδανικό νέο επιχειρηματικό εγχείρημα στην Όπρα Γουίνφρεϊ και βρήκε μάλιστα και την τέλεια ονομασία.

Ο παρουσιαστής του «The Late Late Show» συζητούσε με τον Ρέτζι Ουάτς και τους άλλους μουσικούς του σόου για τον τραγουδιστή Φαρέλ Γουίλιαμς, ο οποίος άνοιξε πρόσφατα το δικό του ξενοδοχείο στο Μαϊάμι, «The Goodtime».

Υποθέτοντας ότι και άλλοι διάσημοι μπορεί να ενταχθούν στον ξενοδοχειακό κλάδο, ο Τζέιμς Κόρντεν ρώτησε τα μέλη του συγκροτήματος, σε ποιο ξενοδοχείο διάσημου θα ήθελαν να διαμείνουν.

Ο ντράμερ Γκιγιέρμο Μπράουν είχε μία απάντηση έτοιμη: Στο ξενοδοχείο της Όπρα Γουίνφρεϊ.

Ο Ουάτς πήρε την ιδέα και άρχισε να την εξελίσσει, αναφέροντας ότι η αλυσίδα ξενοδοχείων της Αμερικανίδας παρουσιάστριας, τηλεοπτικής παραγωγού, ηθοποιού, πρέπει να ονομάζεται O-tel.

Ο Τζέιμς Κορντέν εντυπωσιάστηκε τόσο με αυτήν την ιδέα δισεκατομμυρίων δολαρίων που δεν είχε άλλη επιλογή από το να καλέσει την ίδια τη Γουίνφρεϊ και να της μεταφέρει την ιδέα.

«Τηλεφωνώ επειδή πιστεύουμε ότι είχαμε μια ιδέα που θα μπορούσε να σου φέρει δισεκατομμύρια δολάρια» είπε στη Γουίνφρεϊ κάνοντας την να γελάσει. «Και πιστεύουμε ότι είναι τόσο καλή που δεν μπορούμε να περιμένουμε να σου την πούμε… Πιστεύουμε ότι πρέπει να δημιουργήσεις μία αλυσίδα από O-tels» ανέφερε ο παρουσιαστής.

«Τι;» απάντησε η Γουίνφρεϊ κάνοντας τον Κόρντεν να ξεσπάσει σε γέλια.

Αφού ο Κόρντεν περιέγραψε την ιδέα, η Γουίνφρεϊ απάντησε: «Οπωσδήποτε! Οπωσδήποτε! Και θα υπάρχουν τρούφες που θα σερβίρονται με κάθε μενού υπηρεσίας δωματίου».

«Το μόνο που ζητάμε» πρόσθεσε ο Κόρντεν «είναι να μπορέσουμε όλοι να μείνουμε δωρεάν για ένα Σαββατοκύριακο όταν ανοίξει. Είμαστε εντάξει;»

«Εντάξει» απάντησε η Όπρα Γουίνφρεϊ με καχυποψία προσθέτοντας: «Για πόσα άτομα μιλάμε;».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ