Ο Ηλίας Βρεττός αποκάλυψε τα λόγια που είπε στην Αναστασία Δεληγιάννη, όταν της έδωσε το μονόπετρο

Ο Ηλίας Βρεττός αποκάλυψε τα λόγια που είπε στην Αναστασία Δεληγιάννη, όταν της έδωσε το μονόπετρο

Καλεσμένος στην εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι” του Νίκου Μουτσινά, βρέθηκε ο Ηλίας Βρεττός.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων μίλησε για την σύντροφό του, Αναστασία Δεληγιάννη ενώ εξομολογήθηκε τους λόγους που την ερωτεύτηκε.

«Ο γάμος με την Αναστασία είναι υπέροχος. Υπάρχει ένα πιο ουσιαστικό δέσιμο μεταξύ μας, χωρίς να το λέμε. Νιώθουμε πλέον με την Αναστασία οικογένεια. Αισθάνομαι ότι έχουν αλλάξει προς το καλύτερο κάποια πράγματα μετά τον γάμο. Είμαστε 4 χρόνια μαζί. Είχα κάνει πρόταση γάμου στον πρώτο 1,5 μήνα σχέσης. Όταν είχα δώσει το δαχτυλίδι της είπα ότι “θα ήταν αναμενόμενο να στο έδινα σε 2 ή σε 3 χρόνια, θέλω να στο δώσω τώρα για να ξέρεις ότι είσαι η γυναίκα της ζωής μου”», είπε ο Ηλίας Βρεττός και συνέχισε:

«Ξεχώρισα πολλά στην Αναστασία και ήμουν σίγουρος ότι θα πάει εκεί που πήγε το πράγμα. Είναι τελείως εκτός χώρου από όλες τις απόψεις, έχει φοβερή αλλεργία σε ό,τι έχει να κάνει με δημοσιότητα, με την προβολή άρα είναι δίπλα μου 100% για αυτό που είμαι σαν άνθρωπος και όχι για όλο το περιτύλιγμα».

«Είναι πάρα πολύ αληθινός άνθρωπος σε σημείο που πολλές φορές σε σοκάρει η ευθύτητά της και πώς θα σου πει κάτι μέσα στη μούρη σου, κάτι που εγώ το έχω πολύ ανάγκη. Το πιο σημαντικό που το αισθανόμουν από την αρχή της σχέσης μας είναι ότι για πρώτη φορά είμαι με έναν άνθρωπο που με πάει μπροστά και με κάνει καλύτερο», συμπλήρωσε ο Ηλίας Βρεττός.