Ο Ηλίας Γκότσης αποκάλυψε το λόγο που δεν έχει μιλήσει ακόμα για την αποβολή του από το “Survivor all Star”

Ο Ηλίας Γκότσης αποκάλυψε το λόγο που δεν έχει μιλήσει ακόμα για την αποβολή του από το "Survivor all Star"

Όπως έγινε γνωστό, οριστικά εκτός Survivor all Star βρίσκονται ο Γιωρίκας Πιλίδης και ο Ηλίας Γκότσης.

Μάλιστα, ο Ηλίας Γκότσης μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα κοινοποίησε κάποια stories στο Instagram και εξήγησε για ποιον λόγο δεν έχει μιλήσει ακόμα για όσα έγιναν και οδήγησαν στην αποβολή του από το Survivor all Star.

«Και μετά από 700 ώρες ταξίδι και με τα ίδια ρούχα -βρωμιάρης κανονικός- έφτασα επιτέλους στο σπίτι μου, στην Ελλαδάρα, με τους φίλους μου να με περιμένουν πως και πως γεμάτοι χαρά. Περίπου! Λογικά κάτι τους έτυχε και έρχονται. Παρόλα αυτά νομίζω πως ήρθε η ώρα να πάω να ξυριστώ σιγά-σιγά και αύριο να κουρευτώ και να γίνω άνθρωπος.

Και έτσι για να το σοβαρέψουμε λίγο κάπως απότομα, επειδή με ρωτάτε γιατί δε μιλάω για όλα αυτά που έχουν συμβεί. Ο λόγος είναι ότι δεν μου αρέσει γενικότερα να εκθέτω ανθρώπους και αν και εγώ και ο Πιλίδης είχαμε αυτή τη διάθεση, στο αεροπλάνο δεν θα ήμασταν οι δυο μας σήμερα. Αυτό που έχει σημασία, όπως έχω ξαναπεί, είναι να προχωράμε.

Σίγουρα έχω να πω πάρα πολλά, όχι μόνο για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, γιατί εγώ απ’ ότι έχετε καταλάβει αντέχω γενικότερα, αλλά επειδή όλα αυτά που ακούγονται στεναχωρούν και τους δικούς μου ανθρώπους και είναι καλό καμιά φορά να βγαίνει αλήθεια και να την γνωρίζει και ο κόσμος που τοποθετείται», είπε ο Ηλίας Γκότσης.