Ο Iker Casillas και η Sara Carbonero ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους μετά από 12 χρόνια σχέσης

Ο Iker Casillas και η Sara Carbonero ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους μετά από 12 χρόνια σχέσης

Οριστικοί τίτλοι τέλους έπεσαν στη σχέση του Iker Casillas και της Sara Carbonero, οι οποίοι ανακοίνωσαν πως χωρίζουν μετά από 12 χρόνια συμβίωσης και 5 έγγαμου βίου.

Συγκεκριμένα το ζευγάρι με μια κοινή γεμάτη συναίσθημα δήλωση, έκανε γνωστό ότι θα ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους.

Μάλιστα, στο μακροσκελές κείμενο στο Instagram η 37χρονη Sara Carbonero έγραψε μεταξύ άλλων:

«Tόσο εγώ όσο και ο Ίκερ αισθανόμαστε υπερήφανοι για την οικογένεια που χτίσαμε με αγάπη, η οποία μας γέμισε ευτυχία όλα αυτά τα χρόνια. Η αγάπη μας αυτή παίρνει διαφορετικούς δρόμους, αλλά θα συνεχίσουμε μαζί στο καθήκον να είμαστε αφοσιωμένοι γονείς όπως το έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Είναι μία απόφαση που λάβαμε μετά από πολλή σκέψη και από κοινού.

Ο σεβασμός και η φιλία θα παραμείνουν πάντα. Η προτεραιότητά μας είναι από την αγάπη αυτή να συμβάλουμε στο ευ ζην και την εκπαίδευση των παιδιών μας, για να μεγαλώσουν σε ένα περιβάλλον σταθερό και υγιές. Με αυτά τα λόγια σας παρακαλούμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας αυτή τη στιγμή της αλλαγής. Αυτές οι λέξεις είναι η μόνη δημόσια τοποθέτησή μας. Ευχαριστούμε για την κατανόηση».

Ενώ η τελευταία διετία υπήρξε ιδιαίτερα δύσκολη για το ζευγάρι καθώς στις αρχές του Μαΐου του 2019, ο Iker Casillas κατέρρευσε κατά τη διάρκεια προπόνησης στην Πόρτο έχοντας υποστεί καρδιακό επεισόδιο, ενώ λίγες εβδομάδες αργότερα η Sara Carbonero διαγνώστηκε με καρκίνο στις ωοθήκες και χρειάστηκε να υποβληθεί σε αφαίρεση όγκου.

Η σχέση τους ξεκίνησε το 2009, ενώ παντρεύτηκαν το 2016.

Ο 39χρονος Iker Casillas και η 37χρονη Sara Carbonero, απέκτησαν μαζί 2 γιους που γεννήθηκαν το 2014 και το 2016.