Ο Hugh Grant “αναγκάζει” τα παιδιά του να παρακολουθούν τις ταινίες του κάθε βράδυ;

Ο Hugh Grant "αναγκάζει" τα παιδιά του να παρακολουθούν τις ταινίες του κάθε βράδυ;

Ο Hugh Grant αστειεύτηκε ότι αναγκάζει τα παιδιά του να παρακολουθούν τις ταινίες του και ότι “δεν τους δίνει φαγητό” εάν αρνούνται.

Σε πρόσφατη συνέντευξη ο Βρετανός ηθοποιός μίλησε με τη Drew Barrymore μέσω βίντεο για την αμερικανική επαγγελματική Ένωση, Σωματείο Ηθοποιών Κινηματογράφου – Αμερικανική Ομοσπονδία Καλλιτεχνών Τηλεόρασης και Ραδιοφώνου (SAG-AFTRA).

Στη συνέντευξη ο Hugh Grant αναφέρθηκε στην καριέρα του και στη ζωή την περίοδο του lockdown λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Ο ηθοποιός ρώτησε την Drew Barrymore αν τα παιδιά της έχουν δει την ταινία “Music and Lyrics” τη ρομαντική κωμωδία του 2007, στην οποία συμπρωταγωνιστούν.

Όταν η Αμερικανίδα ηθοποιός είπε ότι δεν την έχουν δει, εκείνος ανέφερε ότι είναι “παράλογο” και ισχυρίστηκε ότι τα παιδιά του “δεν τρώνε” αν δεν παρακολουθούν τις ταινίες του κάθε βράδυ.

Νομίζω ότι θα τα αναγκάσω να την παρακολουθήσουν, είπε η Barrymore και αποκάλυψε ότι τα παιδιά της δεν απόλαυσαν την ταινία “E.T. the Extra-Terrestrial” (E.T. Ο Εξωγήινος) στην οποία η ηθοποιός είχε πρωταγωνιστικό ρόλο, όταν ήταν επτά ετών, ή τη ρομαντική κωμωδία “Never Been Kissed”. “Τις αποκαλούν ταινίες της μαμάς” ανέφερε.

Ο Hugh Grant αστειεύτηκε επίσης λέγοντας ότι ο λόγος που γύρισε την επιτυχημένη σειρά “The Undoing” στο Λονδίνο ήταν “για να ξεφύγει από τα παιδιά του” αλλά στη συνέχεια του έλειψαν τόσο πολύ.

Αποκάλυψε μάλιστα ότι τα παιδιά του τον συνοδεύουν τώρα, ενώ εργάζεται στο επόμενο πρότζεκτ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ