Ο Hozier συμμετέχει στο soundtrack του «God of War: Ragnarök»

Ο Hozier συμμετέχει στο soundtrack του «God of War: Ragnarök»

O HOZIER ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ SOUNDTRACK
ΤΟΥ VIDEO GAME ‘GOD OF WAR: RAGNARÖK’
ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ “BLOOD UPON THE SNOW”

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

Sony Music και η Panik Records κυκλοφορούν το OST για το νέο video game ‘GOD OF WAR: RAGNARÖK’ το οποίο έχει επιμεληθεί ο μουσικός, Bear McCreary. Το soundtrack περιλαμβάνει 28 tracks, μεταξύ των οποίων και την συνεργασία του McCreary με τον πολυπλατινένιο τραγουδιστή και στιχουργό, HOZIER, στο τραγούδι “Blood Upon the Snow”.

Οι θαυμαστές του μοναδικού Hozier μπορούν να πάρουν μια αποκλειστική γεύση για το πως δημιουργήθηκε το track μέσα από το behind-the-scenes εδώ. Έχοντας αναλάβει το soundtrack και για το video game του 2018, της σειράς παιχνιδιών ‘God of War’, ο McCreary επιστρέφει για μία ακόμη φορά στη θρυλική σειρά, ντύνοντας την μοναδικά με παραδοσιακούς Βόρειο Ευρωπαικούς ήχους με folk στοιχεία και την συνοδεία Ισλανδικής χορωδίας ώστε να αποδοθεί απόλυτα η ατμόσφαιρα. Ο McCreary επίσης ξαναβρίσκεται με την τραγουδίστρια Eivør, η οποία χαρίζει τα όμορφα φωνητικά της και σε αυτό το soundtrack. Ακούστε ολόκληρο το soundtrack εδώ.

Μιλώντας για την συνεργασία του με τον Hozier, ο μουσικός BEAR McCREARY λέει, “Μία από τις πιο μεγάλες εκπλήξεις σε αυτό το soundtrack, ακόμη και για μένα, ήταν η δυνατότητα να γράψουμε μουσική και στίχους μαζί με τον Hozier στο τραγούδι ‘Blood Upon the Snow’. Πάντα θαύμαζα το πλούσιο στιχουργικό του ταλέντο και τον ιδιαίτερο τόνο στη φωνή του. Περάσαμε μοναδικές στιγμές μαζί στο studio και ήταν υπέροχο που καταφέραμε να αποδώσουμε ένα τραγούδι που υποστηρίζει την συναισθηματική σχέση μεταξύ πατέρα και γιου. Πιστεύω πως αυτό το track είναι σίγουρα το τέλειο φινάλε αυτής της περιπέτειας”.  

Ο μουσικός λέει ακόμη για το soundtrack, “Όταν άρχισα να δουλεύω για το ‘God of War: Ragnarök’ πριν από τρία χρόνια, όλα ξεκίνησαν διαβάζοντας το σενάριο. Ώρες αργότερα, δάκρυα έτρεχαν στο πρόσωπό μου καθώς διάβαζα τις τελευταίες σελίδες. Για να μπορέσω να το υποστηρίξω μουσικά, χρειαζόταν να γεμίσω τον κόσμο του ‘God of War: Ragnarök’ με νέες μουσικές και ήχους, παίρνοντας κι ένα δείγμα από το υλικό του ‘God of War(2018)’. Ελπίζω οι gamers σε όλο τον κόσμο να νιώσουν τη χαρά και το πάθος που ένιωσα όσο δημιουργούσα την μουσική γι’αυτό το παιχνίδι”.

GOD OF WAR RAGNARÖK (ORIGINAL SOUNDTRACK)
TRACKLIST

1. God of War: Ragnarök – featuring Eivør
2. A Son’s Path
3. The Hand of Odin
4. Giantess of Ironwood
5. Huldra Brothers
6. Holding On – featuring Eivør
7. Svartalfheim – featuring Eivør
8. Pull of the Light – featuring Eivør
9. Alfheim
10. Jotunheim
11. Grýla
12. Whispered Souls
13. Vanaheim
14. The Hidden Beast
15. To Forgive or to Kill
16. Asgard
17. Muspelheim and Niflheim
18. Midgard
19. The Mermaid
20. Remembering Faye – featuring Eivør
21. Return to Helheim
22. The Hammer of Thor
23. The Mask
24. Ragnarök
25. The All-Father
26. Raeb’s Lament
27. Letting Go
28. Blood Upon the Snow – Hozier & Bear McCreary