Ο Harry επέστρεψε στην Καλιφόρνια και στην Meghan Markle: Ο λόγος που δεν έμεινε για τα γενέθλια της Βασίλισσας

Ο Harry επέστρεψε στην Καλιφόρνια και στην Meghan Markle: Ο λόγος που δεν έμεινε για τα γενέθλια της Βασίλισσας

Παρά τα όσα λέγονταν για την παραμονή του Harry στην Αγγλία μέχρι και τα γενέθλια της Βασίλισσας Ελισάβετ, ο ίδιος έχει επιστρέψει στην Καλιφόρνια.

Σύμφωνα με τη DailyMail, μετά από μία εβδομάδα παραμονής του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για να παραστεί στην κηδεία του παππού του, Πρίγκιπα Φίλιππου, γύρισε στη σύζυγό του Meghan Markle και τον δίχρονο γιο τους Archie, λίγες ώρες πριν η Βασίλισσα κλείσει τα 95 χρόνια.

Μάλιστα, φαίνεται πως η Βασίλισσα θα περάσει την ημέρα των γενεθλίων της σε μεγάλο βαθμό μόνη της, περιτριγυρισμένη από έναν πολύ μικρό αριθμό ανθρώπων λόγω της πανδημίας.

Ενώ στα γενέθλια της Βασίλισσας δεν θα παραστεί επίσης και ο Πρίγκιπας Κάρολος αλλά και ο Πρίγκιπας William.

Αν και φαίνεται πως έγιναν προσπάθειες η βασιλική οικογένεια να τα ξαναβρεί, καθώς μετά την κηδεία του Πρίγκιπα Φίλιππου, έγινε μία συνάντηση του Καρόλου με τον William και τον Harry, το ρήγμα είναι μάλλον αγεφύρωτο ιδιαίτερα μετά την αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε ο Harry και η Meghan στην Oprah.

Προσπάθεια να τα ξαναβρούν τα δύο αδέρφια φαίνεται ότι έκανε η Kate Middleton, η οποία έχει αναλάβει τον ρόλο του “ειρηνοποιού”.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο Harry έστειλε μηνύματα για να συναντηθούν με τον αδερφό του και τον πατέρα του, κάτι όμως που δε συνέβη πριν από την κηδεία του Πρίγκιπα Φίλιππου.

Το ταξίδι του Harry στο Ηνωμένο Βασίλειο σηματοδότησε επίσης την πρώτη φορά που είδε την οικογένειά του από τότε που έκανε εκρηκτικούς ισχυρισμούς σχετικά με ρατσισμό από τη βασιλική οικογένεια, κατά τη διάρκεια συνέντευξης με την Oprah τον περασμένο μήνα.

Όπως αναφέρει η Μail, ένας ακόμη λόγος που ο Harry αποφάσισε να μην μείνει παραπάνω στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι πως καθ’όλη τη διάρκεια είχε τόσο από τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας, όπως η πριγκίπισσα Αννα, μία παγωμένη συμπεριφορά.

Ο Harry αναμένεται να ταξιδέψει ξανά στο Ηνωμένο Βασίλειο στα τέλη Ιουλίου για την αποκάλυψη μνημείου για τη μητέρα του Πριγκίπισσα Ντιάνα.