Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης ανακοίνωσε πως θα γίνει πατέρας λίγο πριν παντρευτεί

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης ανακοίνωσε πως θα γίνει πατέρας λίγο πριν παντρευτεί

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», παραχώρησε ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων μίλησε τον πολιτικό του γάμο με την Ελένη Τσιριγκάκη που θα γίνει στις 15 Ιουλίου στη Μύκονο, αλλά και για τον ερχομό της κόρης του.

«Στις 18 Ιουλίου είναι η πρώτη μας συναυλία για φέτος το καλοκαίρι, που ξεκινάει από τη Μύκονο. Στις 15 Ιουλίου έχουμε τον πολιτικό με το Ελενάκι, γιατί το θρησκευτικό μας το ακυρώσαν δυο φορές πέρσι λόγω COVID. Οπότε η τρίτη είναι η φαρμακερή, δεν το γλύτωσα.

Είναι η πρώτη φορά που το ανακοινώνουμε. Η Ελένη πέρασε πολύ δύσκολα τους 2 πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. Έπρεπε να είναι συνέχεια ξαπλωμένη. Οπότε όλο αυτό το έχει ξεπεραστεί, γιατί έχουμε “καβαλήσει” τον τρίτο μήνα και τώρα μας έχει μείνει η χαρά και η προσμονή. Δεν το είχαμε σχεδιασμένο. Μας το έφερε ο θεός και είπαμε εντάξει προχωράμε.

Από ότι λένε οι προβλέψεις ο Γρηγοράκης θα έχει αδερφούλα. Θα είμαι ευλογημένος αν στο σπίτι εκτός από το όνομα του πατέρα μου, ακουστεί και το όνομα της μητέρας μου, Ευταξία. Η Ελένη και εγώ δεν γνωρίζαμε ότι υπήρχε εγκυμοσύνη. Κάποια στιγμή μου έλεγε πονάει η κοιλιά και νιώθω παράξενα. Κάποια στιγμή μου πέταξε: “Λες να είμαι έγκυος;” και της είπα: “Έλα μωρέ, παλαβομάρες!”», είπε ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης.