Ο Γκριντς σε Α’ τηλεοπτική προβολή

Ο Γκριντς σε Α' τηλεοπτική προβολή

Ο ΓΚΡΙΝΤΣ (DR SEUSS’ THE GRINCH)

Παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων, τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου στις 21:00
σε Α’ Τηλεοπτική Προβολή από το Star 

Ο Γκριντς, ζει μοναχικά μέσα σε μια σπηλιά με μόνη συντροφιά τον πιστό του σκύλο Μαξ. Εφοδιασμένος με εφευρέσεις και αντικείμενα για τις καθημερινές ανάγκες του, ο Γκριντς βλέπει τους γείτονές του στο Χούβιλ μόνο όταν του τελειώσουν τα τρόφιμα. Κάθε χρόνο τα Χριστούγεννα, οι κάτοικοι του Χούβιλ τού χαλάνε την ήρεμη μοναχικότητά του, με τους όλο και πιο μεγάλους, όλο και πιο φωτεινούς, όλο και πιο δυνατούς εορτασμούς τους.

Όταν δηλώνουν πως θα κάνουν τα φετινά Χριστούγεννα τρεις φορές πιο φαντασμαγορικά, ο Γκριντς συνειδητοποιεί ότι υπάρχει μόνο ένας τρόπος να ξανακερδίσει την ηρεμία του: αποφασίζει να ντυθεί Άγιος Βασίλης και παρέα με τον Μαξ και έναν τάρανδο, να κλέψει τα Χριστούγεννα!

Στο μεταξύ, η Σίντι-Λου, ένα κορίτσι που λατρεύει τα Χριστούγεννα, σχεδιάζει με τους φίλους της να “παγιδεύσει” τον Άγιο Βασίλη, έτσι ώστε να τον ευχαριστήσει, που βοηθάει τη μητέρα της να τα βγάλει πέρα. Καθώς πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, η καλοσύνη της οδεύει σε σύγκρουση με τον κατεργάρη Γκριντς. Θα καταφέρει η Σίντι-Λου να γνωρίσει τον Άγιο Βασίλη; Θα καταφέρει ο Γκριντς να εμποδίσει τους κατοίκους του χωριού να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα για πάντα;

Ο Μπένεντικ Κάμπερμπατς στην πρωτότυπη και ο Γιώργος Καπουτζίδης στη μεταγλωττισμένη έκδοση της ταινίας, δανείζουν τις φωνές τους στον διάσημο Γκριντς.

Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη