Ο Γιώργος Σουξές και ανακοίνωσε πως οι “Άγριες Μέλισσες” συνεχίζονται για 3η σεζόν

Ο Γιώργος Σουξές και ανακοίνωσε πως οι "Άγριες Μέλισσες" συνεχίζονται για 3η σεζόν

Οι «Άγριες Μέλισσες» που έχουν καταφέρει να καθηλώσουν τους τηλεθεατές με τις εξελίξεις τους, φαίνεται πως θα  συνεχίσουν και για 3η σεζόν, κάτι που επιβεβαίωσε και ένας εκ των πρωταγωνιστών.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Σουξές που βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό», αποκάλυψε πως έχει ήδη συμφωνήσει για του χρόνου.

Ο τρίτος κύκλος στις «Άγριες Μέλισσες» φαίνεται πως θα περιλαμβάνει χρονικό άλμα μερικών ετών και θα διαδραματίζεται μέσα στην επταετία της χούντας, με το πολιτικό πλαίσιο να επηρεάζει τις εξελίξεις.

«Θα συνεχιστούν και του χρόνου οι Μέλισσες οπωσδήποτε. Το λέω γιατί εγώ συμφώνησα ήδη. Αν ήταν, δε θα έλεγα τίποτα. Δε θέλω να λέω ψέματα. Οι σεναριογράφοι ήθελαν να είναι σίγουροι πως θα βρουν μια ιστορία που θα τους ικανοποιεί. Μετά την πρώτη σεζόν λέγανε κάποιοι πως θα πλατειάσει. Αντιθέτως πήρε καλύτερα νούμερα στη δεύτερη σεζόν. Εφόσον οι σεναριογράφοι μπουν σε μια τρίτη σεζόν, θα το κάνουν πολύ καλά. Κι αν μπουν στην περίοδο της Χούντας, θα έχουν πολύ υλικό» εξήγησε ο Γιώργος Σουξές.