Ο Γιώργος Ασημακόπουλος αποχώρησε από το Survivor

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος αποχώρησε από το Survivor

Στην τελική του ευθεία έχει μπει το Survivor, αφού την Δευτέρα 5 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός.

Μάλιστα στο καινούργιο επεισόδιο του reality επιβίωσης μετά το μεικτό αγώνας Ελλάδας – Ρουμανίας, όπου κέρδισαν οι μπλε, πραγματοποιήθηκε η τελευταία αποχώρηση και έτσι μάθαμε ποιοι πήραν το εισιτήριο για την ημιτελικό της ερχόμενης Κυριακής.

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή τη βδομάδα είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Γιώργος Κόρομι. Από την άλλη, ο Σάκης Κατσούλης και ο Ηλίας Μπόγδανος έχουν κερδίσει ήδη τη θέση τους στον live ημιτελικό του Survivor που θα γίνει στην Ελλάδα.

Τελικά ο παίκτης που δεν τα κατάφερε και αποχώρησε μια ανάσα πριν τον τέλος του φετινού Survivor είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Αυτό σημαίνει πως στον ημιτελικό του Survivor θα δούμε τον Σάκη Κατσούλη, τον Ηλία Μπόγδανο, τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Γιώργο Κόρομι.

Ο παίκτης της μπλε ομάδας ανακοίνωσε, μάλιστα, ότι τα χρήματα που κέρδισε από το Survivor θα τα χαρίσει σε παιδιά που δίνουν τη μάχη τους με τον καρκίνο.

Οι συμπαίκτες του Γιώργου Ασημακόπουλου και κυρίως ο Ηλίας και ο Κόρο ξέσπασαν σε κλάματα στην ανακοίνωση του αποτελέσματος.