Ο Γιώργος Αλκαίος αποκάλυψε τι του έλειψε περισσότερο κατά τη διάρκεια της απουσίας του από το τραγούδι

Ο Γιώργος Αλκαίος αποκάλυψε τι του έλειψε περισσότερο κατά τη διάρκεια της απουσίας του από το τραγούδι

Ο Γιώργος Αλκαίος μετά την εμφάνισή του στο «Σπίτι με το MEGA», μίλησε στην εκπομπή «Τί λες τώρα» και την Κατερίνα Καραβάτου.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επιστροφή του στα μουσικά δρώμενα, την μεγάλη περίοδο αποχής αλλά και τα επαγγελματικά του σχέδια.

«Κι εμένα μου έλειψαν κάποια πράγματα, αλλά όχι όλα. Μου έλειψε το τρακ που πάντα είχα, οι εμφανίσεις και τα ταξίδια. Δεν θα έρθει ξανά εκείνη η εποχή, μπορούμε όμως να γράψουμε νέες ιστορίες. Εγώ πέρασα δύο καταστάσεις πολύ δυνατές, το 2004 και το 2010, που με άλλαξαν σαν άνθρωπο. Έφυγα γιατί δεν ήμουν πια ο άνθρωπος που ήξερε ο κόσμος», ανέφερε ο Γιώργος Αλκαίος.

Μάλιστα, ο Γιώργος Αλκαίος εξομολογήθηκε: «Μπήκα στο χώρο 19 χρονών και στα 40 μου πήγα στη Eurovision. Δεν γινόταν να μη γίνει παύση. Έφυγα για να ισορροπήσω, αλλά δεν ήξερα αν θα λείψω χρόνια».

«Παρακολουθούσα τη μουσική στο διαδίκτυο. Κανένα τραγούδι δεν είναι σκουπίδι, κάποιος κάτι ένιωσε και το έγραψε. Στα δέκα χρόνια που λείπω τα social media άλλαξαν τον κόσμο, δεν έχω social, μόνο e mail έχω» πρόσθεσε ο Γιώργος Αλκαίος.

Ενώ αναφέρθηκε όμως και στην προσωπική του ζωή λέγοντας: «Είμαι πολύ καλά. Δεν έχω παντρευτεί και δεν έχω παιδιά. Ο γάμος είναι υποκειμενικό. Παλιά ήθελα παιδιά τώρα θα το σκεφτόμουν».

Τέλος, ο Γιώργος Αλκαίος τόνισε «Δεν ξέρω αν είναι επιστροφή αυτό που έκανα, μου άρεσε η πρόταση του Mega. Βγάζω ένα επετειακό άλμπουμ στις 24 Δεκεμβρίου που είναι τα γενέθλιά μου».