Ο Γιάννης Τσολάκης περιέγραψε το περιστατικό με τον καφέ στο Survivor που έγινε αφορμή να του επιβληθεί ποινή

Γιάννης-Τσολάκης-250x250.png

Καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα Γκουντ», βρέθηκε ο Γιάννης Τσολάκης που αποχώρησε από το Survivor.

Ο πρώην παίκτης του reality, μεταξύ άλλων περιέγραψε το περιστατικό με τον καφέ που ήπιε και έγινε αφορμή να μην φάει στα έπαθλα φαγητού για πολλές ημέρες.

«Είναι κάποια πράγματα που κάνεις ασυναίσθητα, δηλαδή τελειώνουμε το αγώνισμα και όπως περπατάμε όμορφα κι ωραία με τους ανθρώπους της παραγωγής δίπλα, ακριβώς πιο δίπλα είχε ένα τσαντάκι με έναν καφέ. Δεν είχε ιδιοκτήτη ο καφές, ήταν μόνος του. Ασυναίσθητα, βλέπω τον καφέ και τον πήρα, χωρίς να καταλάβω τι έχει γίνει, μόνο του πήγε το χέρι.

Με το που κάνω την γουλιά, τι την ήθελα… ακούω: “Το κάνεις μπροστά μας”. Και τρέχουν από πίσω μου, μου παίρνουν τον καφέ και ακούω τον διευθυντή παραγωγής: “Γιάννη, αυτό που έκανες δεν θα περάσει έτσι, θα τα πούμε το βράδυ”.

Είχαμε συμβούλιο. Πηγαίνουμε στην καλύβα, το συζητάω με τον Μαρτίκα και μου λέει: “Σίγα μια γουλιά καφέ ήπιες, δεν θα γίνει τίποτα”. Πηγαίνουμε στο συμβούλιο και ξεκινάει ο Λιανός με μένα. Ένιωθα πως είναι στο Εφετείο και δικάζομαι για ένα βαρύ έγκλημα και έχω φάει ισόβια», είπε ο Γιάννης Τσολάκης.