Ο Γιάννης Σπαλιάρας σε σειρά του Netflix!

Ο Γιάννης Σπαλιάρας σε σειρά του Netflix!

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον ο Γιάννη Σπαλιάρα, καθώς είναι επίσημο ότι θα συμμετέχει σε μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές του Netflix!

Ο λόγος για το The Lord of the Skies του Ισπανόφωνου Αμερικανικού δικτύου Telemundo (ανήκει στον κολοσσό NBC Universal) και αφορά στη ζωή ενός από τους μεγαλύτερους έμπορους ναρκωτικών, τον οποίο κυνηγά η αστυνομία.

Η σειρά παίζεται από το 2013 και για τρεις σερί σεζόν έχει κερδίσει το βραβείο της καλύτερης σειράς.

Ο Γιάννης πέραν την καριέρα του στο modelling, έχει περάσει και από την υποκριτική, συμμετέχοντας σε διάφορα ελληνικά σήριαλ και κινηματογραφικές ταινίες.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που θα δοκιμάσει τις δυνατότητες του στο εξωτερικό, στη σειρά η οποία μετρά την 6η σεζόν της.

Το μοντέλο και ηθοποιός ανακοίνωσε το ευχάριστο γεγονός μέσω Instagram!

Μάλιστα, ο Γιάννης πριν από τον Δεκαπενταύγουστο, θα αναχωρήσει για το Μεξικό, όπου θα μείνει εκεί για δύο εβδομάδες, για να  εκπαιδευτεί πάνω στα όπλα και τις πολεμικές τέχνες, θα εξοικειωθεί καλύτερα με την ισπανική γλώσσα και θα κάνει τα πρώτα του γυρίσματα.

Τα γυρίσματα θα γίνουν στην Ελλάδα στα τέλη Σεπτεμβρίου και μάλιστα για τον ρόλο αυτό, ο Γιάννης Σπαλιάρας κατόρθωσε να «εκτοπίσει» αρκετούς Έλληνες και ξένους ηθοποιούς που διεκδίκησαν τον ίδιο ρόλο! Μάλιστα χρειάστηκε να περιμένει σχεδόν έξι μήνες μέχρι να πάρει την επίσημη θετική απάντηση από τους ξένους παραγωγούς.

O Γιάννης Σπαλιάρας θα υποδύεται τον Νίκο, έναν πράκτορα της CIA, ο οποίος θα μιλάει αγγλικά, ισπανικά και ελληνικά.