Ο Γιάννης Σπαλιάρας μίλησε για τον λόγο που δεν έχει σήμερα επαφές με τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Ο Γιάννης Σπαλιάρας μίλησε για τον λόγο που δεν έχει σήμερα επαφές με τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Συνέντευξη το “Λοιπόν”, παραχώρησε ο Γιάννης Σπαλιάρας και μεταξύ άλλων μίλησε για το Survivor αλλά και για τον λόγο που δεν έχει επαφές σήμερα με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Θα ξαναπήγαινες στο παιχνίδι, αν σου δινόταν η ευκαιρία;

Θα το συζητούσα να ξαναπάω στο “Survivor” σίγουρα. Ανάλογα και με το τι θα έκανα επαγγελματικά εκείνη τη δεδομένη στιγμή που θα ερχόταν η πρόταση.

Μέσα από αυτό το παιχνίδι ο κόσμος σε γνώρισε πιο καλά και σε αγάπησε. Είσαι αυτό που βλέπαμε εκεί;

Δεν μπορώ να κρίνω τον εαυτό μου. Ωστόσο νομίζω πως κάπως έτσι θα είμαι λογικά (γελάει).

Κρατάς επαφή με τα παιδιά που ήσασταν μαζί;

Η αλήθεια είναι πως χάθηκα με τα παιδιά μετά το παιχνίδι. Νομίζω μας έφαγε η καθημερινότητα. Τρέχουμε όλοι με δουλειές, μένουμε και σε μεγάλες αποστάσεις. Εγώ μένω Νότια, ενώ τα περισσότερα παιδιά βόρεια. Επίσης τα τελευταία χρόνια έχω μείνει πολύ καιρό στο εξωτερικό, οπότε μοιραία χάνεσαι. Να σκεφτείς ότι γενικότερα έχω απομακρυνθεί με τις παρέες μου γι’ αυτόν τον λόγο.

Ούτε με τον Γιώργο Αγγελόπουλο κρατήσατε επαφή;

Όχι δυστυχώς λείπω πολύ! Χαθήκαμε…

Πες μου μια στιγμή που θυμάσαι πάντα από την περίοδο εκείνη

Η πιο δυνατή στιγμή για εμένα στο “Survivor” ήταν, όταν από τους διάσημους πήγα στους μαχητές και έπαιξα τον πρώτο αγώνα κόντρα στην πρώην ομάδα μου. Ένιωθα ότι ήταν όλα τα βλέμματα στραμμένα πάνω μου και ήθελα αυτή τη νίκη όσο τίποτα. Για εμένα ήταν το πιο σημαντικό παιχνίδι και ευτυχώς κατάφερα και το κέρδισα με αντίπαλο τον Κοκκινάκη.