Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου αποκάλυψε τον λόγο που αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου αποκάλυψε τον λόγο που αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor

Καλεσμένος στην εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι” του Νίκου Μουτσινά, βρέθηκε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου μετά την οικειοθελή αποχώρησή του από το Survivor.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφασή του να αφήσει πίσω του το reality περιπέτειας και να επιστρέψει στην Ελλάδα.

«Όταν μπήκα στο Survivor περίμενα να αντικρύσω μία ομάδα. Εγώ περίμενα ότι το ριάλιτι θα βγει μετά από δυόμισι μήνες. Το είδα από την πρώτη μέρα, μάζεψα την ομάδα και τους είπα να χαλαρώσουν. Είπα να βρούμε κάποια πράγματα βασικά για να δούμε πως θα λειτουργεί η ομάδα», είπε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου και πρόσθεσε:

«Ήταν ο μόνος τρόπος για να έρθουμε με την ομάδα μου σε εκπομπές, να φανούμε στην τηλεόραση και σε οτιδήποτε χρειάζεται για να δείξουμε τον σκοπό και το έργο μας. Ήταν ουσιαστικά ένας δίαυλος επικοινωνίας το Survivor. Σαν μια καλή σειρά. Έβλεπες στους Μαχητές μια σύμπνοια και σε μας έβλεπες τέσσερα άτομα που έλεγες ότι ο καθένας είχε τα δικά του θέματα. Ειδικά ένα άτομο παραείχε τα δικά του θέματα.

Αν μπορώ να πω ότι το Survivor έχει έναν δείκτη δυσκολίας, το 70% είναι ξεκάθαρα η ψυχολογία και οι παίκτες στο πως θα τους διαχειριστείς».