Ο Drake αναδείχτηκε καλλιτέχνης της δεκαετίας

Ο Drake αναδείχτηκε καλλιτέχνης της δεκαετίας

Με αφορμή το τέλος της δεκαετίας που διανύουμε το επίσημο τσαρτ του Billboard ανακοίνωσε τον καλλιτέχνη που ξεχώρισε και βρέθηκε στην 1η θέση.

Ο καλλιτέχνης που κυριάρχησε στην μουσική βιομηχανία και ιδιαίτερα στο τσαρτ του Billboard δεν είναι άλλος από τον Drake.

Ο 33χρονος τραγουδιστής, μουσικός, συνθέτης και ηθοποιός κατάγεται από το Τορόντο του Καναδά και βρίσκεται στη μουσική βιομηχανία από το 2007 όπου και κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ “Room for improvement“.

Με το τελευταίο του άλμπουμ “Scorpion” σε ρυθμούς rnb και hip-hop βρέθηκε για πολλές εβδομάδες στην κορυφή του Billboard και όλα τα τραγούδια του μπήκαν στην κορυφαία δεκάδα του τσάρτ.

Ο Drake ασχολείται και με τον χώρο της μόδας καθώς έχει δική του σειρά ρούχων. Επίσης, έχει δικό του ραδιοφωνικό πρόγραμμα στο Beats radio1 και είναι πρεσβευτής και υποστηρικτής της ομάδας των Τορόντο Πάπτορς στο μπάσκετ.

Μάλιστα, πριν από 2 χρόνια ανακοίνωσε πως έχει έναν γιο με την πορνοστάρ, Μπρούσο, την οποία γνώρισε μετά τον χωρισμό του με την Jennifer Lopez το 2017 και ήδη τον Μάιο του ίδιου έτους ήταν 3 μηνών έγκυος στο παιδί του τραγουδιστή.