Ο δικηγόρος της Ιωάννας εξηγεί γιατί ζήτησε να βρεθεί στη δίκη

Ο δικηγόρος της Ιωάννας εξηγεί γιατί ζήτησε να βρεθεί στη δίκη

Στην εκπομπή “Ευτυχείτε” μίλησε ο δικηγόρος της Ιωάννας, της άτυχης κοπέλας που δέχθηκε πριν από 10 περίπου μήνες επίθεση με βιτριόλι την ώρα που πήγαινε στη δουλειά της.

Ο Απόστολος Λύτρας μίλησε για την απόφαση της Ιωάννας να βρεθεί στη δική, προκριμένου να σταθεί μπροστά στην 35χρονη και να τη ρωτήσει ένα γιατί.

«Η Ιωάννα θέλει να είναι παρούσα στη δίκη. Θέλει να σταθεί μπροστά στην κατηγορούμενη και να την ρωτήσει ένα γιατί. Αυτό που έχει γίνει είναι πραγματικά χωρίς λόγο, έχει γίνει από μίσος, κακία, ζήλεια. Η Ιωάννα είναι πραγματικά δυνατή, ξέρει τα πάντα για την υπόθεση, και μου έκανε μεγάλη εντύπωση που μου είπε ότι το μόνο που θέλει είναι να σταθεί μπροστά της και να τη ρωτήσει με ηρεμία γιατί περιμένοντας μια απάντηση.

Δεν έχει τελειώσει ακόμα η διαδικασία την ανάκρισης, θεωρώ θα τελειώσει σύντομα και θα πάμε σε δίκη… Υπάρχουν πράγματι στοιχεία ότι η κατηγορούμενη έψαχνε τρόπο να μπει στο νοσοκομείο και να ολοκληρώσει αυτό που ξεκίνησε. Ζητούσε πληροφορίες από συγγενικό πρόσωπο της Ιωάννας να μάθει αν υπάρχει ασφάλεια στο νοσοκομείο», είπε μεταξύ άλλων ο Απόστολος Λύτρας.